A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A legendás rockénekestől búcsúznak a zenei világ nagyjai

Fotó: Shutterstock.com

A napokban elhunyt csodás Tina Turnert a világ minden táján gyászolják, civilek és pályatársak egyaránt. Leslie Mandoki ezeket a sorokat tette közzé közösségi oldalain a nagyszerű énekesnőről.

Egy ikonikus legenda távozott az élet színpadáról.
Ragyogó és dicsőséges napokat éltél át, de átmentél az élet sötét völgyein is.
Amikor először találkoztunk, a '80-as évek elején pont egy ilyen nehezebb élethelyzetben voltál. Csodálatos volt látni, hogy mindig fel tudtál emelkedni, mint a hamuból feltámadó főnix, és fényt teremthettél millióknak, akik szeretik a zenédet.
Anna Mae, hosszú utad volt! Micsoda nagyszerű inspiráció voltál és maradsz mindannyiunk számára, te, aki eljutottál a zenei világ legmagasabb csúcsára! Micsoda szomorú veszteség ez most a zenei közösségünknek.

Nyugodj békében, drága Tina! Amikor fent leszel, és találkozol Miles-sel, Jimi-vel és az összes többi nagyszerű zenésszel, akikhez csatlakoztál, valamint néhány Soulmate-ünkkel, mint Greg Lake vagy Jack Bruce és Jon Lord, akkor énekelj az angyaloknak, mert ők is nagyon jól tudják, hogy te vagy a legjobb! Mindig beragyogtad a színpadot, és most, a mennyben is, a szellemed és a hangod is halhatatlan!

Az eredeti bejegyzés itt olvasható.

Fotó: Shutterstock.com

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!