A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelem bármi áron?

Már két éve, hogy Lala itt hagyott minket. Mi voltunk a három muskétás, három csaj a világ ellen. Lala, Zsófi és én. De Lala beleszeretett egy angol srácba, aki cserediákként Budapesten töltött egy félévet.

Fotó: Shutterstock.com

A fiú hívta őt, hogy költözzön vele Londonba. Mi csak kapkodtuk a fejünket, próbáltuk lebeszélni, hiszen Lala épphogy elvégezte a Színművészeti Egyetemet. Tanárai tehetségesnek tartották, szép jövő állt előtte. Mindezt otthagyta a szerelemért.

– Mi lesz ott veled, ha mi nem vagyunk ott? A szüleid mit szólnak? Tudod, milyen nehéz Londonban színészi karriert csinálni a semmiből? Hol fogtok lakni? – faggattuk, de Lala csak mosolygott. – Eric majd segít – mantrázta.

Lalával eleinte hetente videochateltünk, mindenről beszámolt, az irreálisan magas lakbérről, a különleges pubokról, arról, hogy pincérnő lett egy menő étteremben, és persze arról, mennyire szereti Ericet, akit egyébként alig lát, mert ő éjjeli műszakban dolgozik.

Az okostelefon kis képernyőjén Lala mindig vidámnak tűnt, de már akkor is éreztünk rajta egy kis szomorúságot.

Egy évvel később, nekem és Zsófinak kezdtek itthon beindulni a dolgaink, szuper munkát találtunk, mindkettőnknek új szerelme lett, és egyre kevésbé hiányzott Lala. Zsófi továbbra is telefonált vele hetente, de én már csak írásban váltottam vele pár szót.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 8. számának 34. oldalán!)

Címkék: áldozat a szerelemért, lemondás és szerelem

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!