A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

"Régebben gyakran fiúnak néztek"

Melyikünk ne mondana igent arra, ha kis segítséggel újjávarázsolnák? Ha új hajszínnel, kellemes sminkkel, egyéniségünkhöz sokkal jobban illő ruhákkal átváltozhat? Hónapról hónapra egy szerencsés olvasónknak segítünk a Stílusváltásban.

Oláh Mária
Fotó: Pitrolffy Zoltán

Rovatunk e havi szerencsés kiválasztottja Oláh Mária (38) kétdiplomás, kétgyerekes, csupa derű fiatal anyuka. Azt mondja, hogy hiába bújta a női magazinokat, soha nem tudta eldönteni, hogy neki milyen fazon, milyen hajszín, melyik frizura állna a legjobban.

Kedves Olvasónk!
Ha úgy gondolja, hogy szívesen töltene el néhány órát profi stílusváltó csapatunk keze alatt, stylist, sminkes, fodrász és fotós segítségével, kérjük egy egészalakos képpel és néhány sorral, amelyben saját magát mutatja be, jelentkezzen levélben (1034 Budapest, Bécsi út 163. Ridikül Magazin) vagy a ridikul@ridikulmagazin.hu e-mail-címen.

A borítékon vagy az e-mail témájában kérjük, hogy a a Stílusváltás szót tüntesse fel! Havonta egy szerencsés olvasónk újulhat meg velünk.

Címkék: megújulás, stílusváltás, fiús külső, nőies külső

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!