A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mirelit romantika

Vajon a férfiakat tényleg a hasuknál lehet igazán megfogni? Egy elképesztően finom vacsi után szeretnek belénk igazán? Ha ez így van, akkor nagy bajban vagyok.

Fotó: Shutterstock.com

Amióta egyedül élek, és anya híresen finom házikosztját nem élvezhetem mindennap, meg kellett tanulnom néhány alapételt elkészíteni magamnak.

Mi sem egyszerűbb, mint egy jó rántotta, gondoltam, és ez igaz is, csupán az a probléma, hogy egy jó rántotta már nem annyira finom aznap vacsorára, majd másnap reggelire is. Így el kellett gondolkoznom, hogy milyen más szuperfinom, de egyszerű ételt tudnék még elkészíteni.

Mint minden rendes gyerek, én is nagyon szerettem mindig a spenótot. Azt viszont nem tudhattam, hogy mennyiféleképpen lehet totál elrontani. Például, ha fagyasztott spenót helyett fagyasztott sóskát veszünk, majd azt fűszerezzük fokhagymával, és csodálkozunk, mitől olyan fura a spenót.

De végül sikerült spenótot (is) vennem.

Viszont a rántással még soha életemben nem találkoztam.

Ki mondta, hogy azt az olajos lisztet külön kéne egy serpenyőben izélgetni? Hát a végén úgy is bele kell önteni a fagyasztott spenótra, ami olvad a tejjel a lábasban, nem?

Így arra a következtetésre jutottam, hogy mindent egybeöntve, kevergetve olyan lesz, mint a főzelék. De sajnos spenótleves lett belőle, melyben nyers lisztgombócok úszkáltak.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 41. oldalán!)

Címkék: főzés, saláta, kolbász, spenót, spagetti, mirelit ételek, májgombóc, majonézes saláta

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!