A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Meddig tart a mindörökké?

Létezik örök szerelem? Létezik olyan, hogy holtodiglan-holtomiglan, örökké boldogan? Vagy ezt csak tizenhat évesen gondoljuk?

Fotó: Shutterstock.com

Mindenkinek az életében vannak kivételes pillanatok. Holdfényes éjszakán, amikor úgy érezzük, megtaláltuk a nagy őt. Izzadt, koromfekete fürtjei közé suttogjuk, kívüled soha senkit nem fogok szeretni. Mondjuk és hisszük.

Ott, akkor, amikor a szerelem hormonjai szétáradnak a testünkben, és elönt a vágy. Olykor elismételjük ígéreteinket az oltár előtt is, hófehér ruhában, életünk legszebb napján. Nem hazudunk. Akkor hisszük, hogy így lesz.

Pedig józan ésszel elvárható-e egy embertől, hogy egy életen át ő legyen a mindenünk? Barátunk, partnerünk gondban, ágyban, gyereknevelésben. Életfogytiglan ő legyen számunkra az anyagi biztonság, a tökéletes szellemi társ, lelki vigasz, sőt a kaland.

Elvárhatjuk-e egy másik embertől, hogy ne legyen öröme rajtunk kívül? Betölthetjük-e egy hosszú életen át egy másik ember minden percét? Van, aki szerint igen, mások szerint nem.

Zoé szerint igen, van örök szerelem

Zoé (28) gimnazistaként szeretett bele barátnője akkor sajnos már nős bátyjába. Anélkül, hogy ezt átgondolta volna, csalhatatlan női ösztönével megérezte, hogy jó apa lesz, és megbízható férj, ha sikerül őt attól a másik nőtől elcsábítani. A hadjárat a férfi szívéig, onnan az ágyáig vezetett.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 44. oldalán!)

Címkék: szeretet, házasság, boldogság, szakítás, örök szerelem, holtomiglan, holtodiglan, csaladaéapítás, szerelmi hormon

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!