A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Már nem izgatnak a pasik. Révbe értem

Nem gondoltam soha, hogy egyszer a saját gyerekemet fogom kidobni a házamból. Pedig ez történt.

Fotó: Shutterstock.com

A válásunk volt mindennek az oka. A válásunknak pedig a rendszerváltozás. A rendszerváltozás utáni évben történt ugyanis, hogy az én sármos, sportos, jóképű gyógyszerész férjemet, a lányom apját kirúgták a gyógyszergyárból, ahol előtte dolgozott.

Fél évig nem talált munkát, összetört, a betegségébe menekült. Az infarktus után elkezdte kímélni magát. Abbahagyta a futást, nem járt teniszezni. Keserű ember lett, sértődött. Egész álló nap a tévé sportcsatornáit nézte, és egy fillért sem keresett.

Ez ráadásul nem is érdekelte. Gondolta, nekem jó állásom van magas fizetéssel. Ő minek strapálja magát. Már minden apróság miatt egymásnak ugrottunk. El akartam válni tőle, de úgy éreztem, most nem lehet. Ugyanabba a csapdába kerültem, mint egykor az anyám.

Tudtam, ha elhagyom, neki vége. Különben is, a lányom imádta az apját. Abban a korban volt, amikor a válás tönkretette volna az életét. Így aztán maradt minden a régiben. 41 éves voltam, amikor anyámmal először leültünk őszintén beszélni.

Azt mondta, figyelj ide, kislányom, én megbántam, hogy apáddal maradtam, nekem már mindegy, én öreg vagyok. De előtted ott az élet. Még nem késő, válj el, próbáld meg, kezdjél új életet.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 52. oldalán!)

Címkék: válás, bosszú, gyűlölet, rossz házasság

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!