A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Újabb kisbaba az angol királyi családban

Fotó: twitter.com

Megszületett Eugénia hercegnő, a néhai II. Erzsébet királynő unokájának kisfia. Az újszülött a 13. helyre került a brit trónutódlási sorban. A gyermek – Eugénia második fia – az Ernest George Ronnie nevet kapta, 7 font és 1 uncia, vagyis valamivel több mint 3200 gramm súllyal született. Eugénia első gyermeke, August Philip Hawke februárban ünnepelte második születésnapját.

A hercegnő, aki angol irodalmat és történelmet tanult Newcastle egyetemén, a 11. a brit trónutódlási sorban, nővére, Beatrix hercegnő után, de valójában senki nem számol azzal, hogy valaha is ő lenne az Egyesült Királyság uralkodója.

Jóllehet hercegnőként és a néhai uralkodó unokájaként jogosult a ’királyi fenség’ megszólításra, a királyi család hivatalos tevékenységében nem vesz részt, polgári állása van, a londoni Hauser and Wirth kortárs képzőművészeti galéria igazgatói tisztségét tölti be.

Eugénia és polgári származású férje, Jack Brooksbank 2018. október 12-én házasodott össze. Az esküvő a windsori királyi rezidencia Szent György-kápolnájában volt, II. Erzsébet királynő és két éve, életének századik évében elhunyt férje, Fülöp herceg, valamint 850 meghívott vendég jelenlétében.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 7. számának 20. oldalán!)

Címkék: bled, eugénia hercegnő, lah contemporary museum, legnépszerűbb keresztnevek 2023, sauron lepke, larachmhor tavern, boszorkány festmény, rákkutatási világalap felmérése

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!