A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Olivia Colman töredelmes vallomása

Fotó: Netflix

Olivia Colman a II. Erzsébet királynő életéről szóló Netflix sorozatban két évadon át alakította a királynő szerepét. Az Oscar-díjas színésznő a The Graham Norton Show-ban bevallotta, hogy a forgatásról nem távozott üres kézzel, bár engedélyt kapott rá, azért mégsem volt egészen hivatalos, hogy egy alkalommal elemeljen egy ’királyi ereklyét’.

„Az első forgatási napomon történt, amikor megpillantottam egy ’Őfelségének, a királynőnek’ szóló felbélyegzett borítékot az asztalon, és az én arcom volt rajta a bélyegen, nem Erzsébeté” – mesélte a színésznő a show-ban. A sztár a látványtól elérzékenyült, amire a kellékes felfigyelt, titokban odacsúsztatta a színésznőnek az arcmásával díszített borítékot, és bátorította, hogy bár nem szabadna, de vigye haza emlékül.

Az emléktárgy egyébként a 3. évad nyitójelenetében tűnik fel, és a pillanat azért is fontos, mert a nézők ekkor látják meg először, hogy abban az évadban a 48 éves Colman játssza Őfelsége szerepét. (A sorozatban ugyanis a királynő életszakaszainak megfelelően más-más életkorú színésznők alakították őt.)

Colman azt is elmesélte, hogy nehezen tudja feldolgozni II. Erzsébet halálát. Miatta büszke arra, hogy brit állampolgár, és a mai napig is lenyűgözi, hogy a királynő fiatalon tett ígéretét, miszerint egész népét szolgálja, élete végéig méltósággal betartotta.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 2. számának 20. oldalán!)

Címkék: mediterrán diéta, alec baldwin, temesvár, tom cruise, ii. erzsébet, paris hilton, kim basinger, tiktok, olivia coleman, netflix, ireland baldwin, 2023 legjobb diétái, dash diéta, flexitárius diéta, új hungarikumok, teqball, füredi anna-bál, robot gyártotta mesekönyv, európa kulturális fővárosa 2023

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!