A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kisiskolás milliárdos

Az Amerikában élő Isabella Barrett még csak 12 éves, de már sokszoros dollármilliomos. Nem örökölte a mesés vagyont, nem szülei révén jutott hozzá, hanem saját maga kemény munkával kereste meg. Felmerül a kérdés, hogyan lehet képes egy iskolás lány arra, hogy ilyen irdatlan mennyiségű pénzt keressen.

Fotó: twitter.com

A kislány gardróbjában több száz pár drága, márkás cipő sorakozik. Saját bevallása szerint is cipőmániás. A mánia meglehetősen fölöslegesnek tűnik, hiszen a kislány lába még nőni fog az elkövetkező évek során. Így hát a lábbelik közül néhányat jó, ha egyszer vesz fel.

Bella ruhatárának értéke, legalábbis az amerikai bulvársajtó állítása szerint megközelíti a százezer dollárt. Amikor az egyik ilyen lap megkérdezte, hogy mi a kedvenc időtöltése, ő gondolkodás nélkül rávágta: a vásárlás, mi más!

Mintha kicsit elkényeztetnék…

A kislány élete csupa csillogás. S bár minden korabeli gyerek hasonlóról álmodik, ez az élet néha nem is olyan könnyű. Az állandó fellépések, az iskola melletti helytállás a rivaldafényben nehéz munkát jelentenek egy serdülőnek. Érzelmileg és fizikailag is.

Ebben a korban a sikert sem könnyű elviselni. Isabella sokat utazik, valóságshow-kban, szépségversenyeken, divatbemutatókon lép fel, s bár ilyen alkalmakkor mindig a legdrágább szállodákban lakik, hiányoznak neki a barátai, az otthona.

A pszichológusok szerint az is érzelmi kiégésének jele, hogy képes három nap alatt ezer dollárt költeni szobaszervizre. A megrendelt ételek jelentős része fagylalt és csokitorta. De az is előfordul, hogy a kislány Los Angeles legdrágább vásárlóutcájában annyi cuccot vásárol, hogy nem fér be az autójukba. – Amikor apukám ezt megtudta – mesélte egyszer – eléggé kiakadt.

Azt sem értette, hogy mi szükségem van tizennégy darab Juicy Couture tréningruhára. Isabella édesanyja azonban nem gondolja, hogy lányát elrontja azzal, hogy mindent megenged neki. A lányom nagyon jól tanul, nyilatkozta, művelt kislány, és négy nyelven beszél.

Fotó: twitter.com

Viseld magadon a győzelmet!

Isabella Barrett a gyerekszépségversenyeknek köszönhetően vált ismertté. 2012-ben gyermek szépségkirálynő címet nyert. Már tizenkét éves korában szereplője volt a TLC valóságshow-ban a Kisgyermekek és Tiarák című műsorában, ahol rendkívül népszerűvé vált.

Mamája segítségével alaposan kihasználta adottságait. Amerika-szerte szinte minden szépségversenyen elindult, a legtöbbet meg is nyerte. Majd felhagyott a versenyzéssel, és ismertségét jól jövedelmező üzletre cserélte. Első vállalkozásának ötlete véletlenül született. Isabelláék minden győzelem után a címet egy karkötőre tették, ez volt a kislány kabalája.

Amikor az egyik nagy nézettségű tévécsatorna műsorában erről szó esett, hirtelen minden kislány ilyen karkötőről kezdett álmodozni. Így indult el Isabella saját vállalkozása, a Glitzy Girls ékszer márka. Nem sokra rá pedig divatcége, a Bound By the Crown Couture.

A saját internetes áruházzal és több amerikai nagyvárosban butikkal rendelkező üzletekben a Swarowski kristályokkal hímzett felsőtől, a medálokon, láncokon, karkötőkön át a gyűrűkig szinte minden kapható, ami a nyolc-tíz éves kislányok számára vonzó lehet. A jelmondat, mely szerint viseld magadon a győzelmet, győzött.

A pénzügyeken kívül, melyet a cég kiötlője és alapítója, a kislány édesanyja kezel, a legtöbb dologban Isa dönthet: „Tök buli. Én vagyok a főnök” – mondta el egy interjúban, a még mindig gyerekkorú milliomos.

Fotó: twitter.com

Csak egy gyerek vagyok

Isabella édesanyja, Susanna résztulajdonosa lánya cégeinek. Egyszer azt nyilatkozta, hogy tulajdonképpen már nincs szükségük több pénzre. Sokkal fontosabb lenne, hogy a kislánya visszaszerezze a gyerekkorát, és még fecseghessen a barátnőivel.

A mama azt mondja, hogy ma már a legfőbb célja megakadályozni, hogy lánya kiégett, örömre képtelen világsztár legyen, olyan, mint Britney Spears. Azonban ez már nem csak rajta múlik, hiszen a sajtó imádja a kislányt, és egyre inkább a popsztárság felé löki. Már három kislemeze is megjelent.

Az első, az „Én csak egy gyerek vagyok” című hatalmas sikert aratott. Isabella ráadásul Európát is meg szeretné hódítani, elfogadta egy népszerű német valóság-show felkérését. Úgy határozott, hogy a bevétel egy részét az erőszakmentességet hirdető kampányra fordítja.

Vagyis lassan lemond arról, hogy igazi kislány legyen, mert megszokta, hogy a világsztárok életét éli. Ma ő a világ egyik legfiatalabb olyan milliomosa, aki maga kereste mesés vagyonát.

Címkék: popsztár, los angeles, isabella barrett, kisiskolás milliárdos, kisgyermekek és tiarák, márkás cipők és ruhák, juicy couture tréningruha

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!