A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ilyen a kémia

Azt kérdezed, barátnőm, hogy egy fiatal lány és egy jóval idősebb férfi között lehet-e igazi szerelem.

Fotó: Shutterstock.com

Biztosan tudom, hogy lehet. Sőt, mint a francia elnök, Emmanuel Macron és a nála 24 évvel idősebb felesége, Bridgitte közötti közel harminc éve tartó kapcsolat is bizonyítja, fordítva is. Beleszerethet egy fiatal fiú is a nála jóval idősebb nőbe.

Ilyen a kémia.

Létezik persze olyan kapcsolat is, amelyben a fiatal lány anyagi vagy karrierérdekből köti össze az életét a nála sokkal idősebbel. Miként az is előfordulhat, hogy valóban apahiánya van, és a soha meg sem kapott, vagy korán elveszített biztonságot véli megtalálni az idősebb férfiban. Az is lehet, hogy mindez együtt igaz.

De én inkább azt gondolom, hogy a titok ennél egyszerűbb. Egy idősebb férfi azt tudja nyújtani, amire a lánynak, különösen ha nagyon fiatal, szüksége van. Szüksége van arra, hogy igazán, rajongva szeressék, s ezt a saját korosztályától ritkán kapja meg.

A vele egykorú fiúk (persze tisztelet minden kivételnek) még túlságosan is magukkal vannak elfoglalva. Nehezen vállalnak fel egy tartós kapcsolatot. Bőven van idejük a családalapításra. Félnek a kötöttségektől, a felelősségtől. Még bulizni, csajozni, szórakozni akarnak.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 7. számának 57. oldalán!)

Címkék: korkülönbség a kapcsolatban, idősebb férfi fiatal nő

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!