A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hova is menjünk júliusban?

Rengeteg kulturális, gasztronómiai, sportprogramon vehetünk részt ezen a nyáron, legyünk bárhol az országban. Néhányat mi is kiválasztottunk. Íme!

Fotó: Shutterstock.com

Salföldi Dalföld

Koncertekkel, kiállításokkal, táncházzal és sok más kulturális programmal várják az érdeklődőket a fellépők, a szervezők, valamint a Káli-medencében megtelepedett ismert művészek 2018. július 5. és 8. között.

A Magyarhang és a Csángálló zenekar az ábrahámhegyi strandon tart délutánonként táncházat, Salföldön a Faluházban, a nagyszínpadon, a különböző pajtákban futnak majd az események. (A teljes program a likebalaton.hu/program oldalon található. )

Madarásztúra a hegyen

A Badacsony madárvilágával kerülhetünk közelebbi kapcsolatba azon a 3,5 órás (kb. 5 km hosszú) madarásztúrán, amely a Rózsakő-tetőtől indul. A túravezető Árvai Gábor geo- és madarász túravezető lesz.

A túrákon a részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges: a badacsonyi Tourinform irodánál.

Tel.: 06 87 531 013, vagy a badacsonytomaj@tourinform.hu e-mail-címen. 

Induljunk a Tisza-tavi vízi sétányra és tanösvényre! 

A csak vízi úton megközelíthető Tisza-tavi tanösvényen egy 1500 méter hosszú pallóúton sétálva nyerhetünk betekintést a Tisza-tó növény- és állatvilágába. Az állatok megfigyelését információs táblák és madármegfigyelők segítik.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 80. oldalán!)

Címkék: pécs, győr, badacsony, zsolnay negyed, vaskakas bábszínház győr, ábráhámhegy, salföld, egri bikavér, dalföld, tisza-tavi vízitúra

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!