A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ha törődik velem, ha nem, az ugyanúgy baj

Éppenhogy kiszálltam, egy rossz kapcsolatból, és az exért hullajtott könnyek még fel sem száradtak, amikor megismerkedtem egy kedves, aranyos sráccal. Egy olyan kapcsolatban voltam addig, amelyikben folyton azt éltem meg, hogy én többet adok, mint a partnerem. Szüntelen szeretethiányban szenvedtem, nem kaptam elég figyelmet, gyengédséget.

Fotó: Shutterstock.com

A szakítás után pár héttel kezdtünk levelezni Bencével. Bár elég régen ismerem, és kicsit mindig is tetszett, sosem gondoltam volna, hogy a közös baráti társaságból egyszer még vele fogok összejönni.

Az első néhány találkozás már-már gyanúsan tökéletesre sikeredett. Hangulatos hely a város szívében, mécses az asztalon, összeért a kezünk az asztal alatt. Könnyeden csevegtünk, mintha már több éve együtt lennénk.

Az ajtóig kísért, de nem ám hogy letámadott volna, épphogy csak átölelt gyengéden, és már fel is tette a kérdéseket, azokat a kérdéseket, amelyek csak még tökéletesebbé tették őt. – Mikor láthatlak újra? Holnap felhívhatlak?

És azóta is mindennap hív. Szinte hihetetlen, nem csak úgy mondta. Biztonságban érzem magam mellette. Nem kell aggódnom, hogy fél órával a megbeszélt időpont előtt lemondja, fel sem merül bennem, hogy vajon másnap eltűnik-e, és sosem látom többé.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 4. számának 56. oldalán!)

Címkék: gyengédség, törődés, új kapcsolat, figyelmes férfi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!