A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Fogócska

Köztudott, hogy a randevúzás legfontosabb taktikai szabálya, hogy a nő minél tovább ellen tudjon állni a férfi leghőbb vágyának. Arról persze nincs pontos szám, hogy hány randi után engedhetünk a csábításnak, de azért az első három alkalmat illik kivárni anélkül, hogy valaki valakinél ott töltse az éjszakát.

Fotó: Shutterstock.com

A férfiak ugyanis akkor élvezik legjobban a játékot, ha nem kapják el azonnal a prédát, de közben minden elképzelhető trükköt bedobnak, hogy azon nyomban megkaphassák azt, amit igazából nem akarnak megkapni…

Ezek után érthető, hogy mi, nők összezavarodunk, és a végén pedig inkább engedünk a nyomásnak, mert arról már nem szól a fáma, hogy egyes nők nem foglalkoznak azzal, hogy a férfi mit is akar igazából.

Olyan ez, mint a macska-egér játék. A macska már rég megehette volna az egeret, de csak azért játszadozik még vele, hogy annak édesebb legyen az íze a halálfélelemtől. Ennyi erővel az egér hanyatt dobhatná magát a macska mancsában, és hagyhatná, hogy azonnal megegye, tönkretéve ezzel a macska önös érdekű játékát.

Ebből a szempontból tökéletesen megértem ezeket a nőket, akik kijátszva a férfi vágyát, inkább fittyet hánynak az egészre, és azonnal felkínálkoznak.  

Én mégis a jobb várni kategóriára szavazok.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 6. számának 54. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, randevúzás, macska-egér játszma, egyéjszakás kaland, csajozós taktika

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!