A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egyszer csak mindennek vége lesz majd. De vajon mikor?

Amikor két ember úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy külön utakon induljanak tovább, vannak bizonyos ki nem mondott szabályok a gyász feldolgozására. Ezeket a ki nem mondott szabályokat valahogy legbelül tudjuk, érezzük, hogy ahhoz, hogy túl legyünk a másikon, muszáj betartanunk.

Fotó: Shutterstock.com

A szakítás utáni pár hónap, fél év a legnehezebb az elengedés folyamatában.

A szakítást követő pár órában általában keservesen sírsz. Berúgsz, elmeséled az egészet a barátnődnek, anyukádnak. Álomba sírod magad. Reggel úgy ébredsz, mintha kicseréltek volna.

A szakítás utáni első napokon úgy érzed, mintha az egész meg sem történt volna, mintha egy nagy súlyt vettek volna le a válladról. Kínosan boldognak, felszabadultnak érzed magad.

Aztán mint villám csap le rád a szenvedés. Kezd tudatosodni, többé már nem ölelheted át, nem csókolhatod meg, és nem ő lesz az első, akinek elmeséled, mi történt veled aznap. Furcsa hangulatváltozásokra számíthatsz, egyik percben minden oké, a másik percben rád jön a zokogás.

Itt kell betartani az első szabályt, a legnehezebbet. Meg kell állni, hogy felhívd. Hiszen abban nincs semmi. Barátok maradtatok, nem? Hát nem.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 56. oldalán!)

Címkék: szakítás, régi kapcsolat, szakítás utáni állapot

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!