A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Botlás és balítélet

Bár ezt elég szomorú bevallanom, de most először fordult elő velem, hogy egy férfiban kellemesen csalódtam. Túl hamar alkottam róla véleményt, és attól félek, ezt nehezen fogom tudni helyrehozni.

Fotó: Shutterstock.com

Érdekes helyzet, mivel eddig mindig igazam lett, amikor azt sejtettem, hogy a pasi le akar lépni a kapcsolat elején. Végtelen egyszerű ilyenkor a képlet: az első jel az, hogy nem jelentkezik néhány napig. Ezután ír egy kéztördelő üzit, hogy mostanában nagyon el lesz havazva, így egy ideig sajnos nem fog ráérni. Majd egyszerűen eltűnik.

Persze vannak ennél furfangosabb esetek is, például amikor a pasi azzal érvel, hogy ő nagyon szeretne találkozni, de a húga hirtelen megjelent nála, mert szerelmi bánata van, és előreláthatólag hetekig kell majd vigasztalnia. Sőt, egyszer volt egy csávó, aki azt mondta nekem, hogy borzasztóan szeretne már látni, de sajnos esik az eső.

Mivel az ilyen szituációkban már profi vagyok, gondoltam, azonnal kiszúrom, ha egy férfi kamuzik. Azt hozzá kell tennem, hogy továbbra sem értem, miért félnek annyira megmondani a nőnek szemtől szembe, hogy nem tetszik eléggé, vagy azt, hogy most nem akarnak komoly kapcsolatot, de hát ez már csak így működik náluk. Tisztelet a kivételnek.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 7. számának 42. oldalán!)

Címkék: férfi kifogások, amikor lelép a pasi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!