A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Antónia 5 plusz egy élete

Régi meggyőződésem, hogy vannak emberek, akik sikeresnek születnek. A sikert génjeikben hordják. Persze nem úgy, hogy van bennük egy sikergén. Dehogy! Hanem megvan bennünk minden, ami a sikerhez kell. Bátorság, elszántság, kitartás, tehetség, munkabírás és ambíció.

Arádi Antónia
Fotó: Családi kép

Arádi Antónia ilyen ember. Ő volt Európában az első és máig egyetlen női papucsmotorcsónak-versenyző. Ötvenedik születésnapjára nem ékszert kért, nem bundát, hanem azt, hogy ejtőernyővel ugorhasson egyszer. És ugrott is.

Ötször kezdte szinte nulláról az életet, s ma aligha van Magyarországon bárki, aki többet tenne az egészséges életmód elterjesztéséért, mint ő.

Első élet: Videoton

Aki felszínesen ismeri, hajlamos azt mondani, könnyű neki, szerencsés csillagzat alatt született. Én, aki több mint huszonöt éve ismerem, pontosan tudom: sikerei soha nem hullottak az ölébe. Dolgozott értük keményen. És dolgozik ma is.

– Ez lenne a titok?

– Kétségtelenül kell a kitartás – mondja, – de a siker legfontosabb titka: ami elromlott, azt abba kell hagyni. Valahányszor úgy éreztem, hogy a gödörben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy az életemnek az a szakasza azért zárult le, hogy elkezdődhessen valami új, jobb.

A rendszerváltás előtt a Videotonnál dolgoztam. Protokoll-ügyintézőként. Szerettem azt is. Emberekkel foglalkoztam, és sokat jártam külföldre. Olyan lehetőség volt ez akkoriban, amit ki kellett használni. Kihasználtam.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 6. számának 46. oldalán!)

Címkék: plasztikai sebészet, visegrád, léböjt kúra, arádi antónia, sikeres életút, éti csiga export

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!