A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A szerelmet nem a távolság öli meg

A régi sláger szerint – mely slágert egykor egy népszerű, de tragikus sorsú magyar énekes, Szécsi Pál vitte sikerre – „ne félj az elválástól. A távollét olyan, mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja”.

Fotó: Shutterstock.com

Közhely persze, de igaz. Épp mostani számunkban írunk first ladykről, köztük a ma 67 évesen is hihetetlenül vékony és csinos Brigitte Macronról, a francia elnök feleségéről. Szerelemük olyan, akár a leggiccsesebb lányregény. A 24 év korkülönbség ellenére, annak ellenére, hogy környezetük, sőt szinte az egész világ ellenezte ezt a kapcsolatot, 13 évig vártak egymásra.

Miért? Nos, ahogyan Brigitte első házasságából született lánya fogalmazott, azért, mert első perctől működött köztük a kémia, szinte izzott körülöttük a levegő.

Előfordul az ilyesmi. Én magam is vártam másfél évet egy férfira, aki később a férjem, gyerekem apja, haláláig társam volt. Megérte várnom rá, s azt gondolom, őnéki is rám.

Hogy nehéz volt-e? Így, most visszagondolva azt mondom, hogy nem. Nem volt nehéz. Volt dolgom az életben, diplomát kellett szereznem, meg kellett tanulnom dolgozni, és várni. Várni a leveleit, hiszen akkor még nem volt internet, e-mail, mobiltelefon, FaceTime, Viber, sem Messenger. Nem voltak közösségi oldalak, chatszobák. Nem volt még számítógép sem.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 6. számának 61. oldalán!)

Címkék: egymásra figyelés, távolság a szerelemben, mi öli meg a szerelmet?

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!