A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A legmenőbb frizurák és hajszínek idén ősszel

A nyári erős UV-sugárzás a hajunkat sem kímélte. Ilyenkor főleg a hajvégek károsodnak, elvékonyodnak, színtelenné válnak. Így semmiképpen nem hagyhatjuk ki sörényünk felújításából a fodrászt - egy kis vágás, igazítás (a többi teendő mellett) csak jót fog tenni! És persze ne feledkezzünk meg a különböző jótékony hatású pakolásokról se!

Fotó: Shutterstock.com

A formák

Szóval kezdjük a fodrásszal. Ha bejáratott fodrászunk van, egész nyugodtan rábízhatjuk magunkat – úgyis sokkot fog kapni a kifakult tincseinktől.

Képletes és fizikális fejmosás után már csattan is az olló, repülnek a megfáradt, tartásukat veszített hajvégek, és alakul a frizura. A vágástól felfrissülnek a hajhagymák, gyorsabban fog nőni és regenerálódni a haj.

Hogy mi is idén ősszel a legtrendibb viselet? A szabály legelőször is: az, ami neked tetszik, és ami jól áll. Ha világéletedben rövid hajad volt, mert ezt szereted, valószínűleg nem vágysz a most oly divatos loknikra, de még a rövidebb lófarokra sem.

Ebben az esetben valószínűleg egy új fazon és az új szín jöhet szóba. Idén ősszel egyre több olyan frizurát láthatunk majd, amelyben különös hangsúlyt kap a merész, első látásra majdnem érthetetlen aszimmetrikus vonal. De pont ez lesz az, ami majd mások szemét vonzza, feltéve, ha mersz változtatni, és nemcsak a fodrász, de te is belevágsz!

Bár a fiatalabb generációnak ajánlott a kisfiús és nőies pixie forma, de a középkorúak is összebarátkozhatnak vele. Állítólag megfiatalít! Ezzel a fazonnal reggelente keveset kell foglalkozni, viszont tény, hogy gyakrabban kell vágatni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 9. számának 18. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!