A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A harmadik fél

Sári és Zsófi több mint egy hete nem beszéltek egymással. Bár a legtöbb harmincas barátnőnél az egy hétig tartó csend nem tűnik rémisztőnek, de ez a két fiatal nő pontosan tudta, hogy nagy baj van.

Fotó: Shutterstock.com

Senki sem készíthet fel arra, milyen érzés, amikor egy tízéves barátság a végéhez közeledik. Pláne, ha annyi mindent éltetek át együtt, mint Sári és Zsófi.

Bár egyesek számára giccsesnek hangozhat, de ők ketten sokáig meg voltak arról győződve, hogy férfiakra sincs szükségük, hiszen egymásban már megtalálták az igaz társat, a rosszul végződő szerelmi viszonyaikra pedig csupán könnyfakasztóan vicces anekdotákként tekintenek, melyeket egy üveg bor felett még élvezetesebb kivesézni.

Sári mindig is szabad szellemű volt, főleg a szerelem terén, nem hitt a házasságban, abban, hogy örökre leláncolja magát egy férfihoz, és a tettei sem hazudtolták meg ezt a felfogását. Zsófi ezzel szemben megrögzött romantikus lélek, aki főként a szerelembe volt halálosan szerelmes, és annak alanya sokszor másodlagos volt. Ők ketten csodásan kiegészítették egymást. Senki mástól nem tűrték volna el a cinizmust, de ha egymáson gúnyolódtak, annak mindig hatalmas röhögés volt a vége.

Aztán egy meggondolatlan pillanatban Zsófi egy csípősebb megjegyzést tett barátnője legújabb választottjára, Tomira. Egyszerűen nem értette, hogyan is veheti komolyan Sári ezt a fiút, Tomit, a jólfésült fürtjeivel, a mellény-zakó szerelésével és a hozzá illő retró lakk bőrcipővel, félig kész filozófiadisszertációjával. Ez a fiú megtörte Sári szerelmi szkepticizmusát.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 1. számának 38. oldalán!)

Címkék: egy barátság vége, a barátnő új pasija, nem szimpatikus a barátnőm barátja

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!