A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A dögös vörös, rövidre vágott haj az új évi trend

A vörös haj mindig figyelmet kelt. Nem csak azért, mert szép, de azért is, mert a természetes vörös haj ritkaság. Száz emberből csupán kettő viseli. Újra és újra felmerül a kérdés, hogy vajon elképzelhető-e, hogy ez a ritka génvariáció eltűnik örökre. Semmiképpen, hiszen ma már a festett vörös éppen olyan szép tud lenni, mint a természetes.

Fotó: Shutterstock.com

A szabályosan vágott, de szabálytalanra fésült, félhosszú frizura újdonságként hat. Pedig a fodrászok a legklasszikusabb módon vágják, és csak beszárításakor nyeri el különleges formáját. A bronzvörös szín különösen jól illik ehhez a frizurához, ráadásul remekül illeszkedik az új év frizuraszíntrendjébe

Fotó: Shutterstock.com

Ha fiatal vagy, ne félj a vadító színektől! Már 2023-ban is népszerű volt a szokatlan színekre festett haj. A trend 2024-ben folytatódik. Mivel alapvetően a vörös különböző árnyalatai a legdivatosabbak, ez a felnyírt és pirosra színezett frizura biztosan nyerő lesz. Persze csak harminc alatt.

A lazára fésült, hullámos hajtincsek, akár természetesek, akár nagy átmérőjű hajcsavarókkal vannak előállítva, soha nem mennek ki a divatból. Elsősorban az ovális fej formájú nőknek állnak jól, a homlokból kifésült, vörös és narancsárnyalatú, kócos hatást keltő frizurák.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 1. számának 14. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!