A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mindennap CSÜTÖRTÖK

Egyre gyorsuló lélegzet, heves simogatás, forró ölelés, egy csók... és más semmi. Semmi! A férfi fáradtságra hivatkozik, szégyenkezve bújik a párnába, a nő nem adja fel, szorgoskodik, ügyeskedik, de hiába.

Fotó: Shutterstock.com

A párkapcsolatban élő, tizennyolc év feletti férfiak kevesebb mint 30 százaléka vallja be, hogy volt már merevedési problémája. A Lilly Laboratórium egy felmérése szerint mintegy 2000 férfiból alig 700 ismerte el, hogy átélte már a kínos perceket.

A valóságban valószínűleg sokkal magasabb ez a szám, csakhogy a férfiak többsége a merevedési képességet a férfiidentitással azonosítja, így nagyon nehezen beszélnek a témáról. Ezt bizonyítja az is, hogy a fenti férfiakhoz tartozó nőknek viszont 62 százaléka mondta azt, hogy előfordult már, hogy kudarcba fulladt az este...

Az esetek hátterében legtöbbször lelki probléma áll. Éppenhogy a bizonyítási kényszer, az elvárástól való félelem bénítja le a férfit, de nagyon gyakran előfordul, hogy csak a fáradtság vagy az egzisztenciális szorongás, stressz, esetleg érzelmi elfordulás okozza a problémát.

Elkaphatsz, megkaphatsz
– Huszonévesek voltunk, amikor a férjem udvarolni kezdett – meséli a 32 éves Anna. – Talán három napja ismertük egymást, amikor egy jól sikerült házibulin hátravonszolt a kisszobába, és vadul nekem esett.

Azt hittem, csak csókolózni akar, de hirtelen észrevettem, hogy már nincs rajta az alsógatyája. Ellöktem magamtól, és kikértem magamnak. Nagyon hatásos lehettem, mert ezután két hónapig meg sem próbált közeledni hozzám.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 62. oldalán!)

Címkék: erotika, merevedési problémák, fizikai és lelki okai a merevedési problémáknak

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!