A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Piacolók és a befőttes üveg

A befőzés, a szörpkészítés újra a virágkorát éli. S hol vegyünk ehhez megfelelő alapanyagot, ha otthon éppen nincs a kertben? Hát a piacon! Vendégeink Endrei Judit, Lajos Mari és Saly Noémi - esküsznek arra, hogy a termelői jobb, mint a bolti - és tudják azt, hogy mit, miért érdemes a piacon vásárolni. Természetesen szóba kerül a zöldségek, a gyümölcsök eltevésének praktikája, illetve az örömteli és a sikeres befőzés titka. Meglepetés férfi vendégünk specialitása a kovászos uborkának az elkészítése.

Kapcsolódó cikkek:

Az Agóra

Agapé kicsit felhúzta a khitónját, és óvatosan lépegetett, nehogy a kövezett...

Tovább olvasom