A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Zöld utat a sárgának. Vagy mégse?

Szeretném megkínálni a nyár szerelmeseit egy színnel, mely az évszakhoz képest a legstílusosabb, vidám, feltűnő, és sajnos a legtöbbünknek rosszul áll. Lehet, hogy önnek is csak másokon tetszik?

Fotó: Shutterstock.com

Akik jó korán elkezdtek razziázni a butikokban, áprilisban még csak a temérdek kék-fehér keresztcsíkos holmit vették észre. Persze minden nyaraláshoz hordtuk a tengerészcsíkot eddig is, de most a mennyiség átcsapott minőségbe, és ami intenzíven betolakodik az életünkbe, annak megadjuk magunkat.

És akkor május tájt, mint egy óriási villámlás, betörtek a sárgák a vállfákra, és mi nekiálltunk felpróbálni az édes ruhákat, a frivol estélyiket, a lenyűgöző kézitáskákat, és kiderült: minél kreolabbnak születtünk, annál több az esélye a gyönyörű napsárgának, a pikáns citromnak vagy a meleg kukoricasárgának, hogy hazavigyük.Haza is vittük, hogy valamikor felvegyük. De a sárga sok bőrtípusnak ellenáll.

Na, jó, az augusztusi balatoni vagy az adriai vitorlástúrán barnított karok, nyakak, arcok elviselik, de az ötven faktorral védekezőket  tovább fakítja. Pedig hihetetlenül vidám és fiatalos, de ha van szín amivel vigyázni kell, akkor a fránya sárga az. 

Naomi Campbell: ő igen, rajta hibátlanul áll. A kifutón egyébként is izgalmas szabások mutogatnak érdekes részleteket a modellek testéből, a sárga kelmék közül kivillanó vállak és derekak beindítják a férfiak fantáziáját. Mi, hétköznapi járókelők esetleg pont eltaláljuk a nekünk megfelelő árnyalatot, és helyesek vagyunk sárgában.

De ha nem, és esetleg mindennek dacára szeretnék a trendet megélni, ugyanakkor keveset kockáztatni, vegyenek egy klassz sárga bőrtáskát: az elegáns, feltűnő, és nem sápaszt. Csak amikor kifizetjük.

Címkék: divat, nők, trend, nyári divat, évszakok

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!