A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Zamatos pillanatok Debrecen tetején

Borpárába burkolózott a második debreceni Ridikül Szalon, amelynek résztvevőit Bauman Katalin háziasszony egy júliusi délutánra, a város tetejére hívta meg, a Hotel Lycium tetőteraszára.

Fotó: Daróczi Fotó

A csodás panoráma és a gyöngyöző rosé mellett a vendégek – Darin Sándor, a Bor&Párlat magazin kiadója, Katona Erzsébet, a Séf Akadémia tulajdonosa, Kovácsné Drabant Katalin és Kovács András, a Dimenzió Borászat alapítói, és Molnár László, az Európai Borlovagrend tagja – „ridikülös” hangulatban szépségről, divatról, gasztronómiáról, borászatról beszélgettek.

Vendégeink meséltek a borturizmusról, a Miskolc-Görömbölyön lévő közel 500 pincét felölelő pincesorról, borászati és gasztronómiai trendekről, street foodról. Szóba kerültek olyan kuriózumok, mint a béka, a szöcske vagy az ehető virágok. A bizarr csemegék közül a hangyatojás mindenkit elgondolkodtatott: vajon készülhet-e ezer tojásból rántotta, és egy kanálnyiban hány darab lehet?

Komolyra fordítva a szót, Katona Erzsébet gyermekeknek szervezett élményfőzésekről beszélt, ahol a minőségi alapanyagokra helyezik a hangsúlyt. 

A rendezők úgy érzik, lassan csapattá érlelődik a debreceni Ridikül Szalon, s már szervezik is a következő találkozót.

Címkék: gasztronómia, debrecen, ridikül szalon, borászat

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!