A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Változz, szeress, szárnyalj! Art coaching motiváló ékszerekkel

Sokfélék vagyunk mi, nők. Egyszerre építünk karriert, tanulunk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk… Aztán valahogy eltelik tíz-húsz év. Nem tudjuk, hirtelen hová tűnt. Egyik napról a másikra változnak meg korábban megingathatatlannak hitt dolgok az életünkben.

A Te gondolataid is ezer felé cikáznak egész nap? Megtalálod vajon a saját utadat a rengeteg elvárás között? Saját magadat is a szerepeid között?

Lassíts, kérlek! Keresd a csendet!

Mi volt az, ami a gyerekkorodban megnyugtatott? Engedd előbújni kicsit a benned élő kislányt. Mivel foglalatoskodtál, amikor éppen megszűnt körülötted a világ? Sokunknak volt valami jó kis kreatív hobbija, ami lehet, már rég feledésbe merült.

Azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek arra, hogy az alkotás, a kreativitás a legreménytelenebb helyzetben is képes felemelni. Kiemel a hétköznapok nyomasztó terhei alól, átsegít a változásokon, amikor úgy érzed, összecsaptak fejed fölött a hullámok.

A nevem dr. Kónya-Kiss Andrea. Business, life és art coachként dolgozom (konyssa.com). Ennek megkoronázásaként a női szerepek, a megújulás szimbólumait megjelenítő ezüst ékszereket tervezek, készítek.

Foglalkozásaimon segítek végiggondolni, milyen szerepeid vannak, mi az, amiben jól érzed magad, mi az, amit szíved szerint már elengednél.

A tűzzománc ékszer, melyet saját magadnak készítesz közben, mindig emlékeztet majd céljaidra, vágyaidra. Soha ne téveszd szem elől őket! Így nem pusztán leéled majd a hátralévő éveket, hanem élvezed, átéled és megéled a pillanatot!

(x)

Kónya-Kiss Andrea

business, life, art coach, ötvös, a KONYSSA ékszerek tervezője és készítője

www.konyssa.com

Facebook, Instagram: konyssaenamel

Fotó: Kiss Imelda

Címkék: kónya-kiss andrea, life és art coach, ékszertervező

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!