A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Újévi pasikívánság

Mit is kívánhatna egy szingli lány közel a harminchoz az új évben? Mostanában már édesanyám is célozgat rá, hogy nem leszek fiatalabb, és ha egyszer szeretnék gyereket, ahhoz bizony egy épkézláb férfit is szerezni kellene.

Fotó: Shutterstock.com

Épkézláb férfit? Na, vajon az milyen lehet, és melyik bokorban terem?

Hol is kezdjem? Elsősorban jó lenne, ha lenne munkahelye. Például lehetne nemzetközi kém! Akkor soha nem unatkoznék. Hétfőn Portugáliába repülnénk, kedden pedig Rómába. Bár ez a sok utazás hosszú távon talán zavarna, a feltört sarkamról már nem is beszélve.

Akkor legyen világhírű filmsztár! Úgy is szívesen öltöznék ki a vörös szőnyeges eseményekre. Bár egész nap várni őt a stábbüfében, majd este azt hallgatni, hogy mekkorát alakított abban a jelenetben, amelyikben kaszkadőr sem kellett, azt hiszem, egy idő után elég unalmas lenne.

Akkor legyen csak egyszerűen befolyásos milliomos, harminc körüli, szőke, magas, kék vagy zöld szemű. Az álompasi, aki gyémánt nyakékkel lep meg, és magángéppel visz az operába.

Na, tessék, már vissza is pottyantam a kopott kis kanapémra. Kezdjük elölről! Egyet szeretnék, hogy szeretni tudjam. Szeretném, ha romantikus lenne, de azért ne nagyon.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 1. számának 40. oldalán!)

Címkék: a jó társ 30 fölött, szingli lány, nemzetközi kém, híres színész

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!