A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Új mobilt vettél? Ezt az öt beállítást rögtön változtasd meg!

Annyi minden szokatlan, különösen akkor, ha olyan telefont vettél, amelyik az eddigiektől merőben eltérő beállításokkal kínálja az okostelefonját. Hogy az örömből ne legyen bosszúság, néhány beállítást pár perc alatt változtass meg.

Fotó: Shutterstock.com

Kapcsold ki az érintési hangokat és rezgéseket!

Az úgynevezett haptikus visszajelzésnél kevesebb fölöslegesebb funkció van. A valódi fizikai gombok érzetét pótolni hivatott rezgések az ujjad alatt, a környezetedet zavaró hangok nem csak idegesítők tudnak lenni.

Ráadásul még jócskán pusztítják az akkumulátor szufláját, mert a rezgéseket kis elektromotor állítja elő, ami kimutathatóan eszi az akkut – nincs min csodálkozni, ha gyorsan lemerül a telefonod.

Készüléke válogatja, hogy az érintési válaszhangok és rezgéseinek leállítását pontosan milyen elnevezésű menüpont alatt találod, de többnyire ezeket a lépéseket kell követni:

Megoldás: lépj a Beállítások / Hangok és rezgés / Egyéb hangok menüpontba, itt többnyire tolókapcsolóval lehet kiiktatni a billentyűzet, a képernyőzár, a töltés, a képernyőérintések hangjait, az érintést visszajelző vibrációkat.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 48. oldalán!)

Címkék: új mobil, beállítások, rezgések, automatikus javítás, előtelepített alkalmazás, érintési hang

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!