A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Tegnap még szép voltam, de ma mi történt?

Hányszor előfordult már, hogy egy fontos nap reggelén a tükörbe nézve azt láttuk, hogy borzasztóan nézünk ki. Tegnap még üde volt a bőrünk, fényes a szemünk, szép a hajunk, karcsú az alakunk, aznap viszont puffadtak, töröttek és zsíros hajúak vagyunk. Hogy lehetséges ez?

Fotó: Shutterstock.com

Bizony a nők külsejére annyi minden hatással van! A kedélyállapotunk, az alvási szokásaink, a menstruációs ciklusunk, sőt, még a holdállás is! Nem szabad kétségbe esni az első tükörbe nézés után. Eláruljuk, mit tehetünk, ha nem tetszik a látvány!

Felpuffadt a hasam!

Tegnap még nádszálvékonyak voltunk, ma meg alig tudjuk begombolni a farmert. Ennek bizony a felpuffadt has az oka. Leggyakrabban emésztési problémáról van szó. Ha túl sokat eszünk, vagy egészségtelen ételeket fogyasztunk, és emellett még keveset is mozgunk, akkor nem tudjuk megemészteni a táplálékot. Természetesen több oka is lehet a puffadásának, de ha nem gyakori, akkor hamar túl lehetünk rajta.

Megoldás: Az elégtelen epeellátás miatt nem tudjuk lebontani a zsírokat, így teltségérzet, fáradtság alakul ki az étkezések után. Figyelni kell az alapos rágásra, és lassítani kell az evés tempóján. Az emésztést segíthetjük az epesavak pótlásával. Hasznos még a puffasztó ételek kerülése és a több mozgás.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 7. számának 16. oldalán!)

Címkék: karikás szem, vizes láb, petyhüdt arc, puffadt has, zsíros haj, az árulkodó arc

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!