A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Te kémkedsz utánam?

Van ebben valami hátborzongató. Hátborzongatóan jó. Merthogy van neked ez a semmilyen érzelmet el nem áruló arckifejezésed, amivel ébredsz, és amivel fekszel, és amivel nevetsz, és amivel rám pirítasz, és amivel ölelsz, netán csókolsz, vagy éppen napok óta nem csókolsz, és hozzám sem szólsz, és én soha nem tudhatom, hányadán állok veled.

Fotó: Shutterstock.com

De most elképzellek, ahogy igenis kémkedsz, mint egy igazi dzsémszbond, kocsiba pattansz fél perccel azután, ahogy kitettem a lábam, pedig akkor még a kádban ültél, és négyautónyi különbséggel követsz.

Biztosan tudod, hogy nem foglak észrevenni, mert örülök, ha előre látok, amikor vezetek, nemhogy hátra, akár mellettem is haladhatnál, az sem tűnne fel, annyira lefoglal vagy a rádió tekerője, vagy az öngyújtóm, vagy a piros lámpa, ami esküszöm, az előbb még zöld volt.

Aztán leparkolnék az állítólagos jógaterem előtt, persze, félig tilosban, ekkor bosszankodva csóválnád a fejed, aztán feltépném a csomagtartót, és a jógacuccos szatyorral a kezemben átvágtatnék a szemközti házba, eközben majdnem elcsapnál, ha épp akkor húznál el mellettem, vagy ha nem te, akkor valaki más, de én még ezt sem venném észre.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 8. számának 37. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!