A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Színlelek, mert nő vagyok

Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik úgy tudják megmosni a fogukat, hogy föl-alá járkálnak a lakásban, sőt, még cseverésznek is a párjukkal, miközben egyetlen csepp fogkrém sem csorog ki a szájukból.

Fotó: Shutterstock.com

Én az a típus vagyok, akinek végig a mosdó felett kell állnia vigyázzban, és még így is tuti, hogy mindent összemaszatolok, és lehetőleg felborítom a fogkrémes poharat is. Ilyen szituációk miatt féltem annyira ott aludni eleinte a férfiaknál. Pláne, amikor már biztosan tudtam, hogy kezdek beléjük szeretni.

De honnan lehet ezt biztosan tudni? Hát a jelekből! Például jön velem szemben valaki az utcán, és én hirtelen azt hiszem, hogy ez Ő – mármint az aktuális pasi, aki tetszik –, miközben az adott idegen kicsit sem hasonlít rá. Vagy nem válaszolok rögtön az üzenetére, nehogy azt higgye, annyira odavagyok érte.

Illetve a leglátványosabb jel, hogy amikor nála vagyok, önkéntelenül úgy próbálok viselkedni, mint ha én lennék Lady Diana, aki a Buckingham-palotába hivatalos vacsorára. Nem mindegy ugyanis, hogyan tartom azt a villát, hogyan lépkedek lábujjhegyen, amikor kisurranok éjjel pisilni, hogy fel ne ébresszem, és az sem, hogy milyen fejjel ébredek mellette.

Iszonyú sok munka, hogy mindig tip-top nő legyek a közelében, miközben ő ezt el sem várja tőlem, hiszen úgy szeret, ahogy vagyok. De ezt úgysem hiszem el neki.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 6. számának 46. oldalán!)

Címkék: romantika, első éjszaka, összeszokás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!