A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szeret. Szeressem?

A minap, amikor épp önfeledten bámultam egy középkategóriás romantikus vígjátékot, felfigyeltem egy mondatra, melyet a boldog házasságban élő barátnő tanácsolt a kétségbeesett, szingli főhősnőnek. „Olyat válassz, aki jobban szeret téged, mint te őt!”

Fotó: Shutterstock.com

Ez a mondat azóta sem hagy nyugodni. Főként azért, mert épp olyan valakivel találkozgatok, aki láthatóan odavan értem, viszont én bármennyire is édesnek találom őt, nem tudok beleszeretni.

Amióta csak élek, a szerelemről alkotott elképzeléseim nagyon radikálisak. Akkor van értelme, ha beleremeg az egész testem, amikor csak hozzám ér, ha egy napig sem bírom ki, hogy ne halljam a hangját, és lehetőleg élni se tudjak nélküle.

Mostanában viszont kezdek meginogni. Miért jó, ha fáj? Miért jó, ha mást sem csinálok, mint várom, hogy felhívjon? Miért jó, ha sosem tudom, láthatom-e másnap? Viszont mi értelme van egy kapcsolatnak, amely már a legelején is csak langyosnak nevezhető tűzforró helyett?

De azt is be kell látnom, hogy én mindig csalódtam a szerelemben. Mert én mindig jobban szerettem őket, mint ők engem.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 5. számának 44. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!