A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelem vagy vagy örök barátság?

Nem túlzás azt állítani, hogy Lady Gaga szinte már a csapból is folyik tavaly szeptember óta, amikor a velencei filmfesztiválon bemutatták Bradley Cooper rendezői és egyben énekesi debütálását, a Csillag születik című filmet. Azóta találgatják, vajon mi is köti össze a két sztárt a romantikus filmen túl, a valóságban. Lapzártakor érkezett a hír: Gaga szakított vőlegényével...

Fotó: Shutterstock.com

A film egy szerelmi történet, melyben az alkoholproblémával küzdő country sztár, Jackson Maine (Bradley Cooper) kisiklott élete rendeződni látszik, amint találkozik a lenyűgöző hangú Allyvel (Lady Gaga). A kritikusok szerint ez a mozi magával ragadó, lebilincselő, és egyszerre több szinten is hat.

Egyrészt romantikus történet, másrészt dráma és musical egyben. Valami egészen új formátum, hiszen a valódi közönség előtt rögzített koncertjelenetek már-már dokumentumfilm jelleget kölcsönöznek neki.

„Egy szerelmi történetet akartam elmesélni, és nincs ennek jobb módja, mint a zene. A zene mögé nem lehet elbújni, minden érzés a felszínre tör” – nyilatkozta Cooper a filmjéről, aki bár 15 éve Hollywood ügyeletes szívtiprója és elismert színésze, rendezőként igazán szerencsésnek mondhatja magát, hogy elsőre rátalált a saját hangjára.

A zene volt a kiút

Véletlen vagy a sors fintora, de a Csillag születik akár Lady Gaga saját karriertörténete is lehetne. Ha lebontjuk a hollywoodi cukormázat, tulajdonképpen Allyben nem is olyan nehéz megtalálni magát az énekesnőt. A hasonlóságok vagy párhuzamok letagadhatatlanok.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 8. oldalán!)

Címkék: lady gaga, barbra streisand, bradly cooper, csillag születik, ally karaktere, kris kristofferson

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!