A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szavak - Képek - Emberek

A magyar fotográfia tizenöt jeles képviselője fotózta nyár elején Eger városát és környékét. Az Egri Műhely 2017 elnevezésű Fotóművészeti Alkotótelep résztvevői a Hunguest Hotels Zrt. nagylelkű vendéglátását élvezve immár harmadik éve engedhetik meg maguknak, hogy napi gondjaikat hátrahagyva csak a fényképezésnek szenteljenek két hetet. A műhely alapítója, művészeti vezetője Szebeni András fotóművész idén arra kérte az alkotótársakat, hogy ne annyira a látványt, a nevezetességeket, sokkal inkább önnön lelküket fényképezzék. A műhelyben készült munkák legjavából gyarapodik majd a Hunguest Hotels 2015-ben alapított Fotográfiai Gyűjteménye, amelyből már több kiállításon láthatott fotókat a közönség.

Fazekas István: Eger, Szépasszonyvölgy, a szőlőtaposó lány szobra
Fotó: Fazekas István

A magyar fotográfia tizenöt jeles képviselője fotózta nyár elején Eger városát és környékét. Az Egri Műhely 2017 elnevezéső Fotóművészeti Alkotótelep résztvevői  a Hunguest Hotels Zrt. nagylelkű vendéglátását élvezve immár harmadik éve engedhetik meg maguknak, hogy napi gondjaikat hátrahagyva csak a fényképezésnek szenteljenek két hetet.

A műhely alapítója, művészeti vezetője Szebeni András fotóművész idén arra kérte az alkotótársakat, hogy ne annyira a látványt, a nevezetességeket, sokkal inkább önnön lelküket fényképezzék. A műhelyben készült munkák legjavából gyarapodik majd a Hunguest Hotels 2015-ben alapított Fotográfiai Gyűjteménye, amelyből már több kiállításon láthatott fotókat a közönség.

Mandur László: Reflexio III.
Fotó: Mandúr László

Szabó Bernadett: Nr.5
Fotó: Szabó Bernadett

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!