A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szalon Miskolcon

Spiritualitás és egészség volt a címe a miskolci Ridikül Szalon legutóbbi beszélgetős estjének a Cafe du Boucher különtermében. A spiritualitás napjaink egyik legdivatosabb kifejezése. Sokan valamiféle misztériumot képzelnek mögé, régi korok varázslata dereng előttük. Pedig ez alapvetően egy szemléletforma, amely szerint világunk sokkal több, mint amit az érzékszerveinkkel felfogunk.

Fotó: Tóth Dávid

Ma már az átlagember számára is világos, hogy a világ nem ér véget a matériánál. Az egészség sem csupán a fizikai test helyes működését jelenti, hanem testi-lelki-szellemi összhangot. Betegség akkor alakul ki, ha ez a hármas egység megbomlik.

Vendégünk, Antal Andrea, a Theta Healing konzulense arról mesélt, hogyan irányítják hitrendszereink a gondolatainkat és a tetteinket. Tudatos tudatunk csupán 20 százalékban van jelen az életünkben, nagyrészt a tudatalattinkban lévő információk által működünk.

Minden energia – hangoztatta már Einstein is –, egy mindent átfogó, univerzális minőség, amelyen belül mi is képesek vagyunk hatni és érzékelni. Kvantumfizikai kutatások is alátámasztják, hogy gondolatainkon keresztül a hitrendszerünk, legmélyebb meggyőződéseink irányítják életünk minden megnyilvánulását.

Másik beszélgetőpartnerünk, Ferenczi Lászlóné Juditka reikimester és -tanár, EFT-faciliátor-tanár bemutatta az érzékszerveink által nem látható kozmikus erők jelenlétét. Minden energia, és ez hatással van ránk. Horváth-Schmied Eszter léleklátó is a tudatalatti létezését, az ott rejlő információk fontosságát emelte ki a beszélgetés során. 

A modern kor spiritualitása az énről szól. Arról, hogyan érhetjük el mindennapjainban a szeretet legmagasabb minőségét, és miképpen gyarapíthatjuk képességeinket, tudásunkat önmagunk javára a tapasztalataink és felismeréseink által. 

Koós Andrea lélekgyógyász, kineziológus, coach felhívta a figyelmet arra, milyen fontos holisztikus szemmel látni a világot, s abban magunkat, hiszen a test egészséges működéséhez szorosan kapcsolódik a lelki jólét és a szellemi energiák harmóniája.

Címkék: einstein, sors, ridikül szalon, tudatalatti, miskolc, spiritualitás, kineziológia, universum

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!