A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Stílusváltás

Melyikünk ne mondana igent arra, ha kis segítséggel újjávarázsolnák? Ha új hajszínnel, kellemes sminkkel, egyéniségünkhöz sokkal jobban illő ruhákkal átváltozhat? Hónapról hónapra egy szerencsés olvasónknak segítünk a Stílusváltásban.

"Azt gondolom, hogy a legtöbb nőnek (de még a férfiaknak is) titkos vágya, hogy egyszer legyen erre lehetősége”
Fotó: Pitrolffy Zoltán

Marianna háromgyermekes anyuka, most két elragadó gyermekét hozta magával az átalakulásra. Sok éve foglalkoztatta a változás gondolata. Felhívásunkra jelentkezett – néhány nappal a születésnapja előtt.

Kedves Olvasónk!
Ha úgy gondolja, hogy szívesen töltene el néhány órát profi stílusváltó csapatunk keze alatt, stylist, sminkes, fodrász és fotós segítségével, kérjük egy egészalakos képpel és néhány sorral, amelyben saját magát mutatja be, jelentkezzen levélben (1034 Budapest, Bécsi út 163. Ridikül Magazin) vagy a ridikul@ridikulmagazin.hu e-mail-címen.

A borítékon vagy az e-mail témájában kérjük, hogy a a Stílusváltás szót tüntesse fel! Havonta egy szerencsés olvasónk újulhat meg velünk.

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!