A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Sminktanácsok, hogy minél üdébb legyél!

Akár a fáradtság, akár a kor az oka, az arcbőrünk szemvillanás alatt színtelenné, petyhüdtté válhat. De semmi nincs veszve, ha elővesszük a sminktáskánkat!

Fotó: Shutterstock.com

A bőr frissességét, a szép, egyenletes színét is visszavarázsolhatjuk, sőt, a ráncokból is eltüntethetünk néhányat, ha megfelelően sminkelünk. Fontos tudni az okos megoldásokat, mert a smink, ha ügyetlenül visszük fel, többet árthat, mint használ.

Pótold a bőr nedvességét!

Fotó: Shutterstock.com

De hogy a szépülés ne csak néhány órára szóljon, fontos, hogy rendszeresen ápoljuk a bőrünket. Ennek a legfontosabb eleme a hidratálás. Legalább naponta egyszer használjunk jó minőségű hidratáló krémet, de a sminkelés előtt is okvetlenül pótoljuk a bőr elvesztett nedvességtartalmát.

Ha nincs hidratálva az arcunk, az alapozó is foltosan kerül fel, mert a szárazabb részeken jobban beszívja a bőr. Ne használjunk por alapú alapozót, mert az szárítja az arcbőrt, és a ráncokban is csúnyán összegyűlik.

Alapozzunk alá primerrel!

Az alapozó még szebben simul az arcbőrre, ha aládolgozunk egy kis primerrel. Ez egy csaknem teljesen színtelen készítmény, ami simává teszi a bőrt, kitölti az apró ráncokat, elsimítja a bőrhibákat, egységesíti a bőrszínt.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 9. számának 18. oldalán!)

Címkék: fiatalító smink, arápolás, sminktrükkök

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!