A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Sandra Bullock esete egy újabb rosszfiúval, akiből még férj is lehet

A színésznő ismét a tűzzel játszik, pedig egyszer már alaposan megégette magát. A megcsalt Sandra második házassága vajon újabb hiba lenne? Az új választott ugyanis elég sok mindenben hasonlít az előzőre. A rossz tulajdonságait illetően mindenképpen.

Bullock ritkán látható együtt új párjával
Fotó: PuzzlePix

Meglepő lehet, de Sandra Bullock romantikus filmes karaktereinek a szöges ellentéte. Bár a filmvásznon szerelembe esett már Keanu Reevesszel a Ház a tónálban, Ben Affleckkel, a Mint a hurikánban, Hugh Granttel a Két hét múlva örökkében, Sandra sosem volt szerelmes a szerelembe.

John Bullock amerikai énektanár és Helga Meyer német operaénekesnő gyermekeként életének első 12 évében Németország és Amerika között ingázott. A német gyakorlatiasság azonban jobban hatott rá, belső szívóssága pedig mindig átsegítette a nehéz időszakokon. Édesanyja 17 évvel ezelőtti halála után a filmsztár azonban gyökeresen megváltozott.

„Azt mondta nekem, hogy ne legyek olyan, mint ő, azt akarta, hogy ne fojtsam el az érzéseimet. Azóta pedig mindent megélek, és nem félek ezt beismerni” – nyilatkozta a színésznő 2015-ben a People magazinnak.

Ezek után vakmerően merült el a szerelemben Jesse James motortervezővel, és családja nagy meglepetésére hozzá is ment. Tette ezt annak ellenére, hogy korábban bevallotta, nem álmodozik az esküvőjéről, és inkább a karrierje az, ami boldogítja.

Szüleinek boldog házasságát azonban mélyen legbelül irigyelhette, így érthető, hogy kipróbálta a szerető feleség szerepet. Bullock azonban hiába volt odaadó társ, ez exférjének nem volt elég. Ugyanis Jesse James szám szerint állítólag húsz nővel csalta meg a most 53 éves színésznőt…

De Sandra nem biztonsági játékos

Történetét ismerve kész csoda, hogy a közönségkedvenc filmsztár ismét a szívébe tudott zárni valakit. Két éve már, hogy besétált az életébe az ősz rókaként becézett 51 éves fotós és modell Bryan Randall.

A kerítők a színésznő jó barátai, Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux voltak. Bár Sandra és Bryan esetében nem beszélhetünk a tipikus borsó meg a héja effektusról, de az hamar kiderült, hogy alapvetően egy hullámhosszon vannak.

Ahogyan az a világsztárok új kapcsolataival már csak lenni szokott, a lapok kopóként eredtek a választott nyomába, akiről pár nap alatt ki is derült, hogy nem kifejezetten törvénytisztelő állampolgár.

Randallt fiatalon többször is lecsukták ittas vezetésért, felfüggesztett jogosítvánnyal is előszeretettel ült volán mögé, a tetejébe pedig próbaidejét is állandóan megsértette. Egyszer egy Los Angeles-i hotelszobát is átrendezett ittasan. A 90-es években komoly alkohol- és drogproblémái voltak, de már évek óta józan.

Több év nyugalom után, 2012-ben ismét a bíróságon kötött ki egy szomszédjával való összetűzés miatt. Bryan akkor kutyaürülékkel dobálta meg a szomszéd bejárati ajtaját, amiért az a kis kedvenc szagos nyomait nem volt hajlandó eltüntetni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 1. számának 12. oldalán!)

Címkék: férj, házasság, megcsalás, hugh grant, sandra bullock, bryan randall, jesse james, keanu reeves, ben affleck, örökbe fogadott, családapa

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!