A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Sandra Bullock esete egy újabb rosszfiúval, akiből még férj is lehet

A színésznő ismét a tűzzel játszik, pedig egyszer már alaposan megégette magát. A megcsalt Sandra második házassága vajon újabb hiba lenne? Az új választott ugyanis elég sok mindenben hasonlít az előzőre. A rossz tulajdonságait illetően mindenképpen.

Bullock ritkán látható együtt új párjával
Fotó: PuzzlePix

Meglepő lehet, de Sandra Bullock romantikus filmes karaktereinek a szöges ellentéte. Bár a filmvásznon szerelembe esett már Keanu Reevesszel a Ház a tónálban, Ben Affleckkel, a Mint a hurikánban, Hugh Granttel a Két hét múlva örökkében, Sandra sosem volt szerelmes a szerelembe.

John Bullock amerikai énektanár és Helga Meyer német operaénekesnő gyermekeként életének első 12 évében Németország és Amerika között ingázott. A német gyakorlatiasság azonban jobban hatott rá, belső szívóssága pedig mindig átsegítette a nehéz időszakokon. Édesanyja 17 évvel ezelőtti halála után a filmsztár azonban gyökeresen megváltozott.

„Azt mondta nekem, hogy ne legyek olyan, mint ő, azt akarta, hogy ne fojtsam el az érzéseimet. Azóta pedig mindent megélek, és nem félek ezt beismerni” – nyilatkozta a színésznő 2015-ben a People magazinnak.

Ezek után vakmerően merült el a szerelemben Jesse James motortervezővel, és családja nagy meglepetésére hozzá is ment. Tette ezt annak ellenére, hogy korábban bevallotta, nem álmodozik az esküvőjéről, és inkább a karrierje az, ami boldogítja.

Szüleinek boldog házasságát azonban mélyen legbelül irigyelhette, így érthető, hogy kipróbálta a szerető feleség szerepet. Bullock azonban hiába volt odaadó társ, ez exférjének nem volt elég. Ugyanis Jesse James szám szerint állítólag húsz nővel csalta meg a most 53 éves színésznőt…

De Sandra nem biztonsági játékos

Történetét ismerve kész csoda, hogy a közönségkedvenc filmsztár ismét a szívébe tudott zárni valakit. Két éve már, hogy besétált az életébe az ősz rókaként becézett 51 éves fotós és modell Bryan Randall.

A kerítők a színésznő jó barátai, Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux voltak. Bár Sandra és Bryan esetében nem beszélhetünk a tipikus borsó meg a héja effektusról, de az hamar kiderült, hogy alapvetően egy hullámhosszon vannak.

Ahogyan az a világsztárok új kapcsolataival már csak lenni szokott, a lapok kopóként eredtek a választott nyomába, akiről pár nap alatt ki is derült, hogy nem kifejezetten törvénytisztelő állampolgár.

Randallt fiatalon többször is lecsukták ittas vezetésért, felfüggesztett jogosítvánnyal is előszeretettel ült volán mögé, a tetejébe pedig próbaidejét is állandóan megsértette. Egyszer egy Los Angeles-i hotelszobát is átrendezett ittasan. A 90-es években komoly alkohol- és drogproblémái voltak, de már évek óta józan.

Több év nyugalom után, 2012-ben ismét a bíróságon kötött ki egy szomszédjával való összetűzés miatt. Bryan akkor kutyaürülékkel dobálta meg a szomszéd bejárati ajtaját, amiért az a kis kedvenc szagos nyomait nem volt hajlandó eltüntetni.

Az ügy végére egy távoltartási végzés után kerülhetett pont. Ezek után az már nem is meglepő, hogy az ismerősei Bryanre aggatták a Bandita becenevet. A fotós bizonyára arra sem büszke, hogy előző kapcsolatából született, ma már felnőtt lányát alig támogatta, sokáig egyáltalán nem fizetett gyerektartást.

Az Oscar-díjas színésznő azonban a tények ellenére is adott egy esélyt a férfinak, aki eddig még nem okozott csalódást. Közös barátaik szerint olyan nagy köztük az összhang, hogy már az esküvőjüket tervezgetik.

A család és a barátok Bryan „színes” előélete miatt azonban nincsenek meggyőződve arról, hogy ő lenne a legjobb választás a korábban már megsebzett Bullocknak. Az viszont egyértelműen jó jel, hogy Bryan nagyon jól kijön Sandra két örökbe fogadott gyermekével, a hétéves Louisszal és az ötéves Lailával.

Itt jön ismét a képbe Jennifer Aniston, aki hónapok óta győzködi arról barátnőjét, hogy még egy olyan nagyszerű párt nem talál magának, amelyik úgy szeretné nem vér szerinti csemetéit, mintha a sajátjai lennének. A bennfentesek szerint ez győzte meg Sandrát, és már el is kezdte tervezgetni szűk körű menyegzőjét. Egy újabb zűrös férfival.

Persze az úgynevezett tipikus „rosszfiúk” nem feltétlenül rossz emberek, de az egészen bizonyos, hogy a női szívek ripityára törésében okleveles profik, ezt pedig Sandrának is tudnia kell.

A zűrösnek melyik része nem volt érthető?

Mindenki ezt kérdezgette a Beépített szépség sztárjától, amikor 2010-ben nem sokkal élete első Oscar-díjának elnyerése után kiderült, férje, a tetőtől talpig tetovált motorépítő, Jesse James megcsalta őt.

Michelle „Bombshell" McGee sztriptíztáncosnő minden szaftos apró részletet megosztott akkor a sajtóval, mely után sorra nyújtották fel kezüket az újabb kivarrt testű bombázók, akiket James az ágyába vitt. Pedig voltak jelek. J

esse első botrányházasságának utórengései Sandrát is elérték, akkori felesége komoly drogproblémákkal küzdött, válási dokumentumaikban a családi erőszak szó is többször leíródott.

Persze tudjuk, hogy a rosszfiúk vonzóak, értenek a nők nyelvén, határozottak, bizonyára Sandra számára is új világot nyitott meg James karizmatikus kisugárzása. A statisztika azonban azt mutatja, hogy az alfahímeket nehéz betörni.

Sok nőt vonz a kihívás, hogy megszelídíthetnek egy ilyen díszpéldányt, de még a leginkább résen lévőkkel is megeshet, hogy elvesztik a realitás talaját.

És ha mégis sikerül?

Sajnos, még az sem garantálja a sikeres házasságot, ha a másik hátrahagyva korábbi énjét azzá a családapává és férjé változik, akire a nő mindig is vágyott, megtörténhet, hogy egy hirtelen fellépő identitászavar után a másik elkezdi halmozni a régi hibáit.

Ezt tette a korábban is hűtlenkedő James. Sandra első férje évekkel a válásuk után azt nyilatkozta, hogy teljesen elvesztette önmagát a színésznővel kötött házassága alatt, ami több fontos kérdést is felvet. Többek között azt, hogy nem ez történik-e majd Randallal is.

Vajon ő ugyanaz a férfi tud maradni, ha lehorgonyoz Sandra mellett? Bullock szempontjából pedig az a kérdés, ha már tényleg megszelídítette, ugyanolyan érdekes és izgalmas lesz-e mellette az élete. Ráismer majd arra a férfira, akibe beleszeretett? 

Ugyanaz a hiba újra meg újra

Tekintve az ötéves időtartamot, míg Bullock sebeit nyalogatta, kétségbe vonnánk, hogy a gyászidőszakban ne vesézte volna ki, melyek voltak tönkrement házasságának kritikus pontjai, és ne vonta volna le a tanulságot.

Viszont a racionális és tudatos gondolatok mentén való szerelembe esés sokszor csak a papíron működik. A tündérmese sokkal vonzóbb a valóságnál, ezek az úgynevezett légvárkapcsolatok mindig kalandosak. Van, aki pedig egyszerűen csak szeret szenvedni.

Az is igaz, hogy nagyon könnyű kétszer elkövetni ugyanazt a hibát. Főleg, ha azt csak a másikban keressük és magunkban sosem – az az egyenlet mindig ugyanazt az eredményt hozza.

De hogy a szerencsés végkimenetel is terítékre kerüljön, az sincs kizárva, hogy a klasszikus „az ellentétek vonzzák egymást” tétel lépett működésbe a megbízható családanya és a zűrös sármőr között. Hiszen hol van az megírva, hogy a színésznő második házassága is egy botrányos szerelmi sokszögben csúcsosodik majd ki?  

Még a balhés Adoniszok is lenyugodhatnak egyszer. A kedvesség és törődés sokszor célba ér, lehet, hogy Sandra vakmerő második választása lesz a kivétel, mely majd erősítheti a szabályt.

Címkék: férj, házasság, megcsalás, hugh grant, sandra bullock, bryan randall, jesse james, keanu reeves, ben affleck, örökbe fogadott, családapa

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!