A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Rosszkedv ellen vesse be a koktélruhát!

Rojtok, csipkék, fodrok! Koktélruhák a nyárra, minél több bőrrel kombinálva. Mármint a viselőjük bőrével, hiszen a szezon esti eleganciáját szabadon hagyott testfelületek turbózzák. Mennyivel izgalmasabb, ha gömbölyű vállak, vagy ízlésesen mély dekoltázsok bukkannak elő a selymek vagy a finom zsorzsettek alól.

Fotó: Shutterstock.com

Meglepő, de a csipke visszafogottabban bánik az erotikával. Ahányszor csak kivágott ruhát képzelünk a nyáresti partikra, a csipkeruhák sosem attól izgalmasak, hogy túl sokat mutatnak – épp ellenkezőleg.

Ábrándosan jó házból valónak látszanak a csipkeruhás modellek, kivéve, hogy a béleletlen csipke mindent sejtet, még akkor is, ha a lényeget mindig takarja. A férfiak fantáziáját jobban megdolgozza a csipkeruha, mint az alig valamit is takaró szaténcsodácska.

Ami a színeket illeti, a fekete és a fehér inkább estére való, a délután elstartoló, de nyárestében végződő összejövetelekre a határozott színeket ajánlják: sárgát, zöldet, bíbort, királykéket.

A felfutó fodrok meg a szoknyát körbeszegő rojtok azoknak a nőknek valók, akik imádják, ha a ruha hangsúlyossá teszi a mozgásukat.

Rosszkedv esetére a koktélruha viselete kötelező, mert különös módon javítja meg viselője közérzetét. Szépnek és magabiztosnak lenni könnyebb benne, mint például nagyestélyiben, mert a súlyos elegancia nyomasztó, míg a koktélruha épp csak ünnepivé tesz egy pillanatra.

Felvenni tehát az élet vidám flörtjeihez pont olyan hatásos, mint egy halaszthatatlan búcsúhoz. Mert legalább szép emléket hagy a viselőjéről.

Címkék: divat, koktélruha

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!