A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ridikül Szalon nyílt Veresegyházon is

Nőnek lenni Veresegyházon – ez volt a címe a legújabb Ridikül Szalon első eseményének szeptemberben.

Fotó: Lethenyei László

Nyárády Zsuzsa, a szalon vezetője és háziasszonya, Erzse Imola alighanem jól ért a veresegyházi lányok és asszonyok nyelvén, mert hívó szavukra több mint hetvenen hallgatták végig a beszélgetést, aminek – a Ridikül műsor mintájára – három női és egy férfi vendége volt.

Kucsa Margitka, aki igazi lokálpatrióta és aktív alakítója a veresegyházi közéletnek, Budai Boglárka, egy táncstúdió vezetője a településen, Platthy Ildikó, a Ridikül Szalonok kitalálója és alapítója, valamint Pásztor Béla polgármester osztotta meg gondolatait Nyárády Zsuzsa kérdései nyomán a hallgatósággal a nőkről, a nők helyzetéről, különös tekintettel a városban élőkre.

Ez utóbbi kapcsán meg is egyeztek a résztvevők abban, hogy Veresegyházon igen erős és jól működő közösségek vannak, ahol magán- és közéleti gondokat, örömöket, jót és rosszat is elmondhatnak egymásnak a tagok. Felszabadult, igazi nyáresti hangulatot idéző beszélgetéssel nyílt meg a Ridikül Szalon Veresegyházon, amelyet kiadónk, szokásához híven, egy Ridikül tortával üdvözölt.

Címkék: ridikül szalon, veresegyház

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!