A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Örök kérdések Miskolcon

Immár Miskolcon is van Ridikül Szalon! Az anyaság hónapjában, májusban, Édesek és mostohák címmel beszélgettek a meghívottak Hanyecz Edinával, a Szalon alapító háziasszonyával.

Fotó: Tosevics Miklós

Szepesi Jánosné Erzsike negyven éve védőnőként dolgozik. Elsőként őt keresik fel az édesanyák, és ő igyekszik megnyugtató válaszokat adni nekik a változó életmódról, az anyává válásról. Dr. Urbán Diána házi gyermekorvos, aki négy gyermek édesanyja, ezen az estén orvosként adott tanácsokat.

Jánosikné Kohl Zsuzsa három saját gyermeke mellett egy állami gondozott gyermeket is nevel. A hétköznapokban hasznos és bevethető praktikákat, tapasztalatokat osztott meg a hallgatósággal.

Szoboszlai Csaba gyakorló apuka, aki mély szeretettel és odafigyeléssel neveli párja gyermekét. Mesélt az elfogadásról, arról, hogy csomagként kapta immár kétéves kislányát anno a kedvese mellé, és az udvarlás időszakában már a pelenkázás is közös programnak számított.

Szülőnek lenni nem könnyű, nevelőszülőnek főleg nem, és az örökbe fogadott gyermek is dilemmák elé állít minket. Az esten jelenlévők egyetértettek abban, hogy szinte mindenkit foglalkoztat a szülővé válás gondolata, és az örök kérdésekre mindig van, aki választ vár: Hogyan legyek jó anya? Mikor érek meg a szülői feladatokra? Mi tesz egy nőt anyává?

Címkék: szülő, anyaság, ridikül szalon, szülők, nevelőszülő, miskolci ridikül szalon

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!