A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nehéz dolog a szerelem

Arról panaszkodsz, fiatal barátnőm, hogy egy megbízhatatlan, munka nélküli, kizsákmányoló kapcsolatból kilépve, nem tudsz örülni a minden szempontból tökéletes, kedves fiúnak, akivel összehozott a jó sors?

Fotó: Shutterstock.com

Hiányzik a szenvedés, az a görcs a gyomrod tájékán, amikor azt várod, eljön, vagy megint átver? Hiányzik ez a fájdalom, a sírás. Túlságosan sérülten jöttél ki a korábbi, méltatlan, megalázó kapcsolatból ahhoz, hogy értékelhessek egy igazán kedves férfit.

Azt hiszem, hogy ez csak olyan, mint amikor az ember a sötét pincéből hirtelen az éles, vakító fénybe lép. Káprázik a szeme, hunyorog, szinte visszavágyik a sötétbe. De aztán megszokja, és örül, a fényességnek, a melegnek.

Azt kérdezed, hogy az ember miért nem tud boldog lenni egy olyan pasival, mint Bence. Aki megbízható, akinek állandó jövedelme, saját lakása van? Ráadásul kedves, figyelmes. Miért nem lehet egyszer egy ilyen rendes pasiba is beleszeretni?

Nos, a nagyokos lélekturkászok szerint bizony nagyon is lehetséges, hogy egy mérgező kapcsolat, amit érzékeny, alakítható, bizonytalan fiatalkorunkban fontosnak élünk meg, az a mód, ahogyan bántak velünk, kialakítja a saját magunkról alkotott képünket is.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 4. számának 57. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!