A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miről álmodik a férfi, ha szakítani akar?

Miből lehet tudni, hogy a párunk játszadozik a gondolattal, hogy szakít? A legritkábban abból, hogy elénk áll, és azt mondja, bocs, bébi, de vége. A legtöbb férfiból ugyanis minden bátorság és határozottság elszáll már a szakítás gondolatára is, és addig halogatja a bejelentést, amíg csak lehet. De miért?

Fotó: Shutterstock.com

Öt férfi vallomásából kerekedett ki a válasz. Alapvetően azért nem akarnak szakítani, mert félnek elhagyni a járt utat a járatlanért. Aztán, persze, a nagy érzelmi zivatartól is félnek, a szemrehányásoktól, a könnyektől, a bosszútól, a konfliktustól. Na, és mert fenemód kényelmesek. Nincs más dolgunk, mint elolvasni a történeteiket, és levonni a ránk vonatkozó kínos tanulságot, hátha van még mód, hogy helyrehozzuk, ami elromlott.

Titkos vágyunk egy hárem

A 42 éves, elvált Márton szerint egy nőnek három dologban kell remekelni. – A hálóban vérbő legyen, társaságban világszép, ám megközelíthetetlen, és főzzön jól. Amikor ez mind megvan, a férfinak esze ágában sincs szakítani. Ám ha a három közül valamelyik pillér meggyengül, a többi nő ezt kiszagolja, és onnan támad. Ha a feleségnek már nincs ideje, kedve főzni, és elhanyagolja a férfit, nyerő esélye lesz a takaros kolléganőnek a kiskosárban behordott házi kosztjával, ami egyben szexissé és vonzóvá teszi.

Ha otthon nincs szex, elég egy ígéretes pillantás, és már el is csábultunk. Ha pedig a párunk időközben fényét vesztette, akkor a fiatalabb bombázók indulnak nagy eséllyel. De ez nem jelenti azt, hogy végleg ki akarjuk dobni a régi asszonyt – teszi hozzá Márton. – Amit a nők nem sejtenek rólunk, hogy nagy a szívünk, és több hölgyet is képesek vagyunk egyszerre szeretni, kényeztetni, kit ezért, kit azért. A férfiak titkos vágya egy hárem, amelynek tagjai nem tudnak egymásról.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 2. számának 46. oldalán!)

Címkék: szakít a férfi, férfiak vallomása a kapcsolatokról, milyen a jó nő?

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!