A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Minden, ami Nő Élményfesztivál

Hosszú ideje készültünk arra, hogy végre találkozhassunk. A járványhelyzet rendre meghiúsította álmainkat, de végre egy igazi tavaszi hétvégén, május 14-én a Millenáris D csarnokában elkezdődhetett a Minden, ami Nő élményfesztiválunk.

Felülnézetből
Fotó: Fejér Gábor

Hogy miről is szólt ez a két nap? Leginkább rólunk, nőkről, azokról a lányokról, asszonyokról, családanyákról, nagymamákról, akik annyiféle szerepben kell, hogy megmutassák magukat életük során. Vagy ha úgy tetszik, akiknek annyiféle szerepben kell megfelelniük kislánykoruktól a nagymamaságig.

Nekik rendeztük ezt a fesztivált, kínáltunk tartalmas kulturális műsorokat, ahogy a Ridikül nézői megszokták, izgalmas beszélgetéseket a divatról, arról, mit jelent a férfiak számára a jó nő kategóriája, a gasztronómiáról vagy épp a család és a karrier összeegyeztethetőségéről.

A színpadon emellett színes, látványos divatbemutatókat táncoltak el a manökenek, lehettünk aktívak is sportszakemberek útmutatásai alapján és hallgathattunk szívfájdítóan romantikus minikoncerteket.

Wossala Rozina számára többnyire a pillanat határozza meg az aktuálisan kedvenc ételt
Fotó: Fejér Gábor

A kiállítótérben térben pedig számtalan standra vethettük be magunkat – semmi nem hiányozhatott arról a palettáról, ami egy nőt izgathat. Így a divat, az ékszerek, a kozmetikumok, a bio- vagy natúr élelmiszerek, varázslatos kézműves sajtok, érdekes könyvek, kártyajátékok világában merülhettünk el és vásárolhattunk kedvünkre.

Két napon át tartott a ’bál’, és mi őszintén reméljük, hogy fesztiválunk minden látogatója, minden résztvevője gazdagodott. Élményekkel, gondolatokkal vagy akár új barátságokkal is. S hogy hogyan is fesztiváloztunk? Tartsatok velünk, megmutatjuk.

Képes beszámolónkat és a fesztiválon forgatott kisfilmünket ezen a liinken találod.

Gáspár Laci jó hangulatú koncertjével zártuk a fesztivált
Fotó: Fejér Gábor

Címkék: minden ami nő élményfesztivál

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!