A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mikor lesz az esküvő?

Kijelented-e, kedves Ikszipszilon, hogy az itt jelen lévő Iksziksszel házasságot kötsz? Vagy látod magad előtt azt a januári estét, alig három év múlva…

Fotó: Shutterstock.com

Fáradt vagy, kialvatlan, végigdolgoztad a napot, a hetet, kint fagyos az idő, és korán is sötétedik. Semmi másra nem vágysz, mint lerogyni a kanapéra, Iksziksz mellé, és a tévét bámulni, de mert péntek este van, Iksziksz ki akar mozdulni. 

Táncolni vágyik, moziba vágyik, étterembe vágyik, sétálni vágyik, arra vágyik, hogy elvidd valahová, élményekre vágyik, és most a száját húzza, „Te mindig fáradt vagy”, mondja sértetten, sőt el is megy valahová nélküled, a barátnőjével, te meg ott maradsz egyedül, rossz érzésekkel a tévé előtt.

Képtelen vagy a filmre figyelni, Ikszikszet hívogatod, de fel sem veszi, és amikor végül nagy sokára visszahív (a telefon csörgésére ébredsz, mert elaludtál a kanapén), vidáman újságolja, hogy milyen jól érzik magukat a barátnőjével.

Hallod, hogy a háttérben zene szól, és emberek lármáznak, „Mégis hol vagytok?”, kérded, de ő addigra már letette.

Kijelented-e, kedves Ikszipszilon… vagy látod magad előtt azt az áprilisi estét, amikor a gyerek már elaludt, és Iksziksz végre bebújik melléd az ágyba.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 5. számának 26. oldalán!)

Címkék: esküvő, válás, megcsalás, házasságkötés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!