A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért tűnt el Renée Zellweger?

Hat évig sem a bulvársajtó, sem a szakma nem hallott hírt Renée Zellwegerről. Mindannyiunk Bridget Jonesa úgy tűnt el a rajongók elől, mintha sosem lett volna jelen. Mi történt, mi okozta a törést, és hogyan jutott el újra a munkáig? Egyáltalán, ki az a nő, akit Renée Zellwegerként ismer a világ?

Fotó: UIP-Duna Film

„Ez most csendesebb élet, de szeretem” – mondja Renée Zellweger, aki hat évre szinte nyomtalanul tűnt el látókörünkből. Pedig hosszú időn keresztül zakatolt körülötte és vele az élet, kezdve az első igazán értékelhető filmjétől, az 1996-os Jerry Maguire – A nagy hátraarc című mozitól.

A romantikus filmdrámában Tom Cruise oldalán egy kisfiát egyedül nevelő anyukát alakít kellő mélységgel, alázattal. A filmet 5 Oscar-díjra is jelölték, végül Zellweger kimagasló színészi teljesítményét az amerikai színészszakszervezet SAG-díj-jelöléssel ismerte el a legjobb mellékszereplő kategóriában. Ez pedig már komoly visszajelzés volt a munkájáról.

Nem csoda, hogy megállíthatatlanul haladt előre, szép sorban jöttek a filmek, A hazug (1997), az Életem értelme (1998), a Betty nővér (2001), amely pedig már egyenesen Golden Globe-díjat hozott.

Majd 2001-ben megérkezett Bridget Jones. A szerepre őt választották, pedig még csak angol sem volt, és a legkevésbé sem kövérkés, pufók lány. Angol ugyan nem lett, de alapos edzéssel felszedett jó néhány kilót, hogy kilépve saját magából, rátalálhasson Bridgetre.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 8. oldalán!)

Címkék: depresszió, tom cruise, kiégés, salma hayek, rene zellweger, bridget jones sorozat, hat év pihenő, sharon maguire

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!