A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért hallgatsz?

Az egyetemen ismerte meg Rékát. Megpillantotta, és a testében azonnal hormonális változások indultak meg. Az ő mosolyát akarta látni a könyvtárban, ahol a szerelmek szövődtek. Az ő haja lobogását akarta látni, ha fújt a szél.

Fotó: Shutterstock.com

A menzán azt akarta enni, amit a lány. A lencsefőzeléket, amit régen utált, most felségesnek találta. Réka mellett ült az előadótermekben, és folyton felé hajolt, hogy leheletfinom puszit nyomjon pelyhes tarkójára, és közben mélyen magába szívja bőre illatát.

Azt a grépfrútéra emlékeztető illatot, amelynél nem volt izgatóbb a világon. Újra meg újra érezni akarta. És újra meg újra hallani akarta a lány hangját.

Cseverésztek. Mozi, színház után, ahogy a kollégium felé baktattak. A könyvtárban, a kávéautomata előtt. Az egyetemi órák között. Parkok fái közt. De amikor évekkel később visszagondolt erre az időre, rádöbbent, milyen keveset beszéltek kettejük kapcsolatáról. Ha arra került volna a sor, inkább hosszan csókolóztak.

Aztán két év után másfajta hormonokat kezdett termelni a testük. Közben megismerkedett Réka szüleivel. Az apjával már az első alkalommal megtalálta a hangot. Focisták neveit sorolták, legendás gólokat idézték fel.

De Réka anyjának tekintete… Igen, azon az első közös vasárnapi ebéden ismerte meg először a NŐI PILLANTÁST.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 7. számának 34. oldalán!)

Címkék: párválasztás, családi élet, párkapcsolati problémák, két összeillő ember, vasárnapi ebédek, a fiúk problémája

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!