A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért csalnak a nők?

Férfiak, figyelem! Tudjuk ám, hogy titokban, amikor senki sem látja, a fotelban ülve vagy a kádban terpeszkedve bele-belelapoztok asszonyotok ott felejtett magazinjaiba. Mi másért tennétek, ha nem azért, hogy megtudjatok végre valami titkot arról a kiismerhetetlen, rettentő bonyolult, szeszélyes és szenvedélyes lényről, akit társul fogadtatok?

Fotó: Shutterstock.com

Bár úgy szokás, hogy a kapcsolatban csak egymást illik szeretni, nézegetni, kívánni és – bibliai szóval mondva – megismerni, ám mind tudjuk, hogy ez nem mindig sikerül.

Szegény férfiak, ti nem tehettek a hűtlenségetekről, bármennyire is szeretnétek tiszták maradni, mert önkéntelen ösztön hajt, hogy magjaitokat mind több helyre eljuttassátok. Hát hogy ki ne haljon az emberiség, csak azért. 

Na de – teszitek fel most a kérdést – akkor miért lép félre a nő, akit nem befolyásol ilyen bűnös ösztön, akinek biztonságot, védelmet, megélhetést, otthont és kisdedet adtatok, akit a tenyereteken hordoztok, akit szerelemmel szerettek (ezt meg is mondtátok neki egyszer, még a legelső szex előtt)? Hogy miért lép félre mindezek dacára? Álljon itt az igazság leplezetlenül.

Mert a nő is vágyik a JÓ szexre!

Hogy milyen a jó szex, arra most nem fogok tudni pontos választ adni, mert minden nő másra vágyik az ágyban. Azt akarjuk, hogy a férfi igyekezzen megfejteni, kitalálni és teljesíteni a vágyunkat, bármi legyen is az. De ami még fontosabb, hogy egyáltalán legyen szex!

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 3. számának 54. oldalán!)

Címkék: szerelem, szex, szexuális élet, női hűtlenség, miért hűtlen a nő, unalom a házasságban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!