A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért bámul másokat?

Már a cím is felháborító, pedig még azt sem tudjuk, hogy ki bámul kiket, és tényleg, hogy miért. De teljesen mindegy, mert a lényeg az, hogy ha ez a bámulás a harmadik félnek rosszulesik, akkor tilos.

Fotó: Shutterstock.com

De ne szaladjunk ilyen gyorsan túl a problémán. Mert sajnos gyakorta megesik, hogy egy párkapcsolatban élő egyén a kedvese társaságában az utcát róva a szemből jövő ellenkező nemű arcába és/vagy más testtájékába mered, önmagáról (és párjáról!) megfeledkezve, miközben ezt a beleájulásos bámulást az őbelé karöltve csimpaszkodó kedves nagyon is érzékeli.

Mi a bámulás oka?

Vegyük a leggyakoribb esetet: a bámulós egyed a pasi, méghozzá a mi pasink, a megbámult egyed pedig a nő, de nem mi, hanem egy másik nő. És hogy honnan tudunk a bámulásról?

Hát onnan, hogy a szemünk láttára, fényes nappal, a nyílt utcán történik. De vajon miért tesz ilyet az a férfi, aki bevallottan szeret, a kezünket fogja, vacsorázni visz, jövőt tervez velünk satöbbi? Ennek több oka lehet.

  1. A velünk való kapcsolattól olyannyira megnőtt az egója, hogy szinte tobzódik az élményekben. Az, hogy ő számunkra megfelelő, szinte hihetetlen számára, és most fűn-fán ki akarja próbálni a varázserejét.
  2. Tele van irántunk szerelemmel és vággyal, és ez a vágy olykor túlcsordul rajta, és más nőcikre is picit rácsorog, amiről tényleg nem tehet (de tényleg, tényleg).
  3. Kissé még mindig bizonytalan önmagában, és szeretné, ha észrevennénk, hogy őt bizony más nők is megcsodálják, igaz, a megcsodálást titokban ő kezdeményezi a meresztgetős szemével (amíg ki nem lesz nyomva neki). Mindegy, a lényeg, hogy a bámulással nekünk üzen, méghozzá azt, hogy csak ne legyünk úgy eltelve magunktól, mert lehet, hogy mindjárt elcsábítja őt egy szemből vágtató nőci.

    (A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 6. számának 60. oldalán!)

    Címkék: flört, szemezés, bámulás, megcsalás szemezéssel

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!