A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Merülj el a szépség világában!

Az október 18-án nyíló 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozattal és neves kiállítók színes választékával várja az érdeklődőket a Hungexpón. Testközelből, szakemberek tanácsadása mellett van lehetőség a kozmetika, fodrászat, szempilla, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit megismerni.

Fotó: Hungexpo

A rendezvényen látványos szakmai show-k és bemutatók keretében az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb kozmetikai, smink-, frizura- és körömdíszítő trendekről. Többek között az esemény szakmai nagykövetei, Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti makeup artist a jelenlévőknek betekintést nyújtanak a munkájukba, szakmai trükkjeikbe.

A kiállítók hatalmas lelkesedéssel készülnek, külön bemutatókkal a standjaikon és programokkal a nagyszínpadon, többek között például Salonic a digitális naptár és időpontfoglaló rendszerének forradalmian új funkcióit mutatja be. Az YClients Kulcsár Edinával együtt a BraidMe&More szalonjainak sikertörténetét hozza el.

Fotó: Hungexpo

Az Inglot sminkmárka Véger Fibi profi make-up artist segítségével mutatja be legújabb szenzációs sztárkollekcióját, Liptai Claudia limitált kiadású Inglot termékeit. A művésznő a nagyszínpadi program mellett az Inglot standon és egy közönségtalálkozó keretében is találkozik az érdeklődő látogatókkal!

Fotó: Hungexpo

Feller Adrienne az illóolajok lenyűgöző hatásáról tart előadást, míg a Paprika Pharma Kft. a natúrkozmetikumok lábápolásban történő használatát ismerteti.  

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata előadásainak témái:
- az öregedő bőrök elektrokozmetikai készülékekkel történő kezelése,
- az innovatív hatóanyagok használata,
- a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai,
- a szalonkörmök töltési lehetőségei csiszológép használatával,
- a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése,
- a szempilla építése,
- a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása.
A szakemberek hasznos tippeket szerezhetnek a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez, a felelősségbiztosítással kapcsolatban, és az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően is.

Külön témaként a szakemberek oktatása is helyet kap, Vörös Gubicza Zsanett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója részletezi az új törvényt, amely alapjaiban megváltoztatja a magyarországi szépségipari szakképzést.

A kiállításon több mint 40 versenyszámban lehet versenyezni országos bajnokságokon, tanulók, haladóbb szakmai tapasztalattal rendelkezők és szakiskolai csoportok egyaránt összemérhetik szaktudásukat a márkafüggetlen, nívós zsűri előtt. Lesz többek között masszázsverseny, fodrász és kozmetikus bajnokság is, ahol elképesztő technikákat és lenyűgöző kreációkat csodálhat meg a közönség!

Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!

Rúzsrajongók, figyelem!

Bővebb információk a programokról, versenyekről, szakmai regisztrációról a www.beautyandstyle.hu oldalon, a facebook.com/beautyandstylekiallitas vagy az instagram.com/beauty_and_style_kiallitas oldalon.

Találkozzunk 2019. október 18 – 20. a BEAUTY & Style Kiállításon!

Fotó: Hungexpo

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!