A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Meghan Markle, avagy egy modern hercegné meséje

Ha valaki egy éve azt mondja, hogy az amerikai elvált színésznő pártfogója a királyi családban épp a 92 éves Erzsébet királynő lesz, valószínűleg csak legyintünk egyet. Pedig ez a helyzet, ráadásul a legszebb ajándékot is az uralkodótól kapta.

Meghan Markle és II. Erzsébet királynő
Fotó: PuzzlePix

Meghan Markle, a hollywoodi hercegné május óta hivatalosan is a brit királyi család tagja, de az irányába mutató érdeklődés egy cseppet sem csillapodott.

Ez persze érthető, hiszen a hercegné és férje, Harry herceg első gyermekét várja, mely hírt ausztráliai körútjuk előtt jelentették be. Az úton lévő kis trónörökös mellett ráadásul az is állandó téma, hogy II. Erzsébet királynő kivételezik Meghannal.

A világ már akkor is megdöbbent, amikor az uralkodó tavaly karácsonykor meghívta a család vidéki birtokára, holott akkor még csak Harry menyasszonya volt a színésznő, így részvétele a királyi karácsonyon hosszú évek hagyományát törte meg.

Az idei karácsony is szolgál meglepetésekkel, hiszen Erzsébet újabb kedves gesztussal lepte meg unokája feleségét, meghívta ugyanis édesanyját, Doria Raglandet, hogy ünnepelje a királyi családdal a szentestét.

Sussex hercegnéje tehát ismét mesés karácsony elé néz, a királyi család a Londontól 175 kilométerre lévő sandringhami birtokon gyűlik össze december 24-én, hogy megajándékozzák egymást.

A szokásos program szerint másnap mindenki részt vesz a Szent Mária Magdolna-templom reggeli miséjén, aztán egy pompás ebéd következik, és ha az időjárás engedi, ezt követi egy nagy séta a gyönyörű birtokon.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 12. számának 8. oldalán!)

Címkék: ausztrália, erzsébet királynő, harry herceg, meghan markle, angol királyi család, afroamerikai sznésznő

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!